Avatar uživatele
Questman

Jaký je váš názor na koupi Oculus Rift Facebookem?

Bude to k dobru nebo ke škodě? Co myslíte a proč? :)

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 3676 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Názor ? Žádný, je mi to jedno.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Melkor

špatně, všechno okolo facebooku je špatně… s touhle technologií u toho (fb/počítače) zkysne strašně moc lidí, kteří by jinak šli třeb ven.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Reezo

No předtím než to koupil facebook tak to bylo k dobru. Teď už je to odpad. Dokonce jsem přemýšlel, že bych si to koupil, ale když jsem četl, že je koupil facebook, tak mě celkem rychle přešla chuť. Je to škoda celkem jsem jim fandil a teď se budou muset lidi spolehnout na jiné značky jako je třeba Sony.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Questman

Melkor
na tohle jsem se zrovna neptal :D
Jde mi o to, jak se veřejnost staví k tomu, že výrobek tzv. „od hráčů pro hráče“ byl prodán monopolní společnosti, která s ním má jiné záměry, než v jaké původní investoři doufali.
Tomu vysedávání u PC se stejně nevyhneme, nedá se nic dělat, je to efektivnější, pohodlnější a levnější než chodit ven. Osobně si myslím, že až bude možné zprovoznit VR přímo přes mozek třeba ve formě promítání do snů, tak jen málokdo bude mít zájem dělat i něco jiného. A ta doba se blíží závratnou rychlostí. Troufám si tvrdit, že děti z roku 2013 se první VR využívající všechny smysly dočkají ještě před důchodem.

před 3676 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek