Avatar uživatele
wikibu

Jaký je význam videa „Take back our future“?

Na YouTube v poslední době narážím na video s názvem „Take back our future“. Pochopil někdo, co to má znamenat a co se tím videem snaží sdělit? :D Má to nějakou souvislost s něčím?

Zajímavá 0 před 2315 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
annas

Vysvětlení najdete v anglickém odkazu.

http://metro.co­.uk/2017/08/25/we-honestly-cant-tell-if-this-alt-right-take-back-our-future-video-is-a-joke-or-not-6878635/

Není možné dokázat, zda jde o vtip, nebo fakta.

Může jít o pravicovou propagandu. Objevují se svalnatí muži s tetováním, homoerotické animace, což je v rozporu s tradičními konzervativními názory atd.

Jde o hnutí Nová stráž (garda), které se objevilo na FB, má pravicové názory, opět není jasné, zda je stránka spuštěná pravými fašisty, nebo jde o výsměch (posměch) duševně vyšinutých jedinců.

Nová stráž bylo hnutí založená v Sydney v Austrálie v roce 1931 zastávající loajalitu vůči britské říši a její konzervativní ideály. Členové hnutí se brzy přiklonili k fašismu, ale byli rozpuštěni asi dva roky po založení skupiny.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
annas

Tazateli,

máte uzavřený profil. Nechci sdělovat obsah videa, i když se uvádí, že někteří berou jako vtip, jiní vážně. Některá videa yla smazaná jako nežádoucí atd.

před 2314 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek