Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký jednoduchý program v češtině na vypalování DVD?

Zdravím všechny,
včera jsem zakoupil novou DVD vypalovačku s tím, že synovi vypálím pohádky stažené z ULOZTO.CZ na DVD, aby jsme nemuseli pořád přenášet počítač. Nikdy jsem to nedělal a tak se ptám vás jaký zvolit nejvhodnější a nejjednodužší program v češtině na vypalování DVD? Děkuji předem.Přečtu si až po návratu z práce. Petr

Předmět Autor Datum
http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia/vypalovani _cd/cdburnerxp-pro/ Google i na tohle odpoví :-)
seburner 20.12.2011 06:14
seburner
tady petře záleží, co umí přehrát krabička u kluka. až povalíš z fachy, zakup jedno dvd rw (+/- by u…
kmochna celý ve váno 20.12.2011 08:32
kmochna celý ve váno
Zdravím a omlouvám se, že se sem dostávám až teď. Tak postupně. Zakoupil jsem vypalovačku model:iHAP… poslední
Petr Žába 26.12.2011 09:59
Petr Žába
Podla poziadaviek jednoznacne Ashampoo Burning Studio, maximalne jednoduche, v platenej verzii dokaz…
Dreamer 20.12.2011 16:08
Dreamer
Jestli myslíte převedení nějakých stažených video souborů na DVD Video, tak třeba DVD Styler en Ten…
wert 20.12.2011 17:39
wert

tady petře záleží, co umí přehrát krabička u kluka. až povalíš z fachy, zakup jedno dvd rw (+/- by už dnes mohlo být jedno)- budeš to mít na testování- dají se smazat. jinak prosté datové dvd (překopírování souborů) umí i systém (průzkumník). na čom to budete přehrávat?

Zdravím a omlouvám se, že se sem dostávám až teď. Tak postupně. Zakoupil jsem vypalovačku model:iHAP122.Nevím jestli je dobrá, nebo ne. Koupil jsem jí jako úplně novou. Doma jsem našel ještě pár nepoužitých DVD-R 4.7GB.1x-8x speed. Jde mi o to zda v "doporučeném" programu Ashampoo mohu vypálit pohádky stažené z "Ulož to" s koncovkou AVI?? Jestli se vůbec dají vypálit, nebo jestli je potřeba vše jinak. Tedy jinou vypalovačku, jiný program atd.Zatím moc díky. Petr

Podla poziadaviek jednoznacne Ashampoo Burning Studio, maximalne jednoduche, v platenej verzii dokaze previest aj video na DVD video.

Děkuji předem.

Předem si sa mal spytat pred kupou napalovacky, prip. DVD prehravaca, ak ten nepodporuje bezne formaty videa len DVD video, tak by si si usetril namahu, cas a peniaze.

Pokial ide len o prehratie filmov, namiesto napalovacky si mohol kupit lacne MMC, filmy sa daju prenasat a prehravat aj z USB kluca, dalsia moznost je siet a pod., ale teraz je uz neskoro.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru