Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jaký kvalitní herní notebook za cca.22k ???

Dobrý den, scháním kvalitní herní notebook za cca. 22 000 Kč. Měl by mít alespon tyto parametry : procesor Intel Core i7,6 GB RAM, 500 GB a více HDD,alespon HD displej,kvalitní klávesnici (nejlépe podsvícenou,ale není podmínkou),kvalitní šasi( aby se neprohýbal).Aby rozjel alepson na 35 a víc FPS hry jako jsou : Battlefield 3, GTA 4, DiRT 3, NFS Shift atd atd..... Děkuji za dobré tipy
Prosím a zdržte se otázek typu: proč si nekoupíš raději klasickej komp,nebo za takovou cenu ??to nic nenajdeš atd.. Děkuji

Předmět Autor Datum
já bych chtěl auto za 5000Kč, které má spotřebu 5litrů/100km, jezdí 200km/h a uveze velký náklad.. Z…
touchwood 20.05.2012 13:33
touchwood
Herný ntb neexistuje - už z povahy určenia ntb..., existujú ntb na ktorých sa dajú spustiť hry, doko…
pme 20.05.2012 13:40
pme
Kde jste prisli na to, ze takovy notebook neexistuje? Podle me napriklad http://www.alza.cz/hp-pavil…
luke345 20.05.2012 22:32
luke345
Kde jste prisli na to, ze takovy notebook neexistuje? Logickou úvahou, milý hochu! Toto totiž není…
ms 20.05.2012 22:43
ms
Tahle poradna je pripad pro psychiatra, uz si vzpominam, proc jsem sem kdysi prestal chodit.
luke345 20.05.2012 22:46
luke345
Ten tebou doporucovany notebook zvladne citujem Aby rozjel alepson na 35 a víc FPS hry jako jsou :…
MM.. 21.05.2012 00:14
MM..
No jo, holt tu není ta správná banda idiotů, kteří považují notebook za super herní konzoli, ale nan…
Prasak 21.05.2012 01:53
Prasak
Ono se stačí podívat, jak je na tom HD6770M v testech, že.. http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon…
touchwood 21.05.2012 06:31
touchwood
5400 otáčkový disk bude neskutočne rýchly,je to polosplnitelný sen každého hráča počítačových hier,a…
audax 21.05.2012 06:02
audax
je vtipne ako kazdy amater chce lacny a herny book (co sa z principu vylucuje), este si to aj uda pa…
shiro 21.05.2012 08:31
shiro
Doufam, ze je tohle moje posledni reakce pred tim, nez definitivne zmizim z tohohle fora, ktery slou…
luke345 21.05.2012 14:17
luke345
tak si ten herni notebook za 22 000 kup, bud s nim stastny a prenasaj ho do prahy a brna. nikto ti v…
hoppus 21.05.2012 14:35
hoppus
to ti řeknu úplně přesně. Většina dětí a podobně nevyzrálých jedinců chce počítač na hry, chce ho hn…
touchwood 21.05.2012 14:36
touchwood
Doufam, ze je tohle moje posledni reakce Nejste sám...
ms 21.05.2012 15:46
ms
...nebude slyset strelba z AK47? Kdybych jí slyšel, tak sebou plácnu o zem a poděkuji, že to hovado…
ms 21.05.2012 15:54
ms
ježiš já jsem chtěl jen doporučit vhodný notebook a vy se tu začnete hádat..já sem nemyslel že by mě…
jungle-be 22.05.2012 20:33
jungle-be
Notebooků je milión druhů. Asi bych postupoval v tvém případě takto: 1. bych si stanovil, že by měl…
L-Core 23.05.2012 06:48
L-Core
Nikto sa tu nehada to sem len prisiel jeden blbecek, ale podla jeho vlastnych slov uz odisiel, takze… poslední
fleg 23.05.2012 08:16
fleg

Herný ntb neexistuje - už z povahy určenia ntb..., existujú ntb na ktorých sa dajú spustiť hry, dokonca sa nájdu ntb, na ktorých sa dá celkom slušne zahrať.
Ale to je cenová kategória trošku niekde inde ako Tvoja predstava !

Ale možno moja predstava o hraní sa nezhoduje s Tvojou predstavou hrania -pozerania sa na pohyblivé obrázky ovládaných na nešikovnej klávesnici ntb...

Kde jste prisli na to, ze takovy notebook neexistuje?

Logickou úvahou, milý hochu! Toto totiž není notebook, to jest počítačová sestava schopná delší práce mimo rozvodnou síť a snadno přenositelná! Ono se jaksi při vzniku této kategorie výpočetní techniky počítalo, že se s tím bude i pracovat. Téměř tři kila a 120W adaptér, tak s tím se nedá moc tahat a dlouho to na akumulátor nevydrží.

Na hry, případně pro některé nemyslitelnou práci v náročných grafických a jiných programech, je prostě desktop a pracovní stanice nejlepším možným řešením.

Ten tebou doporucovany notebook zvladne citujem

Aby rozjel alepson na 35 a víc FPS hry jako jsou : Battlefield 3, GTA 4, DiRT 3, NFS Shift atd atd.

?
Ak ano tak daj link na benchmarky a nemas problem nechapem co sa vzrusujes. Ja osobne by som NB na hranie tiez nekupoval, ptz ten hluk a teplo a hmotnost je tak trochu na hlavu. Ale kto chce, jeho vec.

Ono se stačí podívat, jak je na tom HD6770M v testech, že..

http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6770M.4 3955.0.html

BC2 sice zvládá, ale to není BF3. Někdo by mohl říct, že 15FPS je taky dobrý, ale já jsem zvyklý na 60FPS. Framerate okolo 15FPS jsem si užil kdysi na Amize, teď mi už rozhodně nevyhovuje. A jak psal MM, 3kg "notebook" (já takovéhle bastardy označuju pojmem "cihla") je za trest.

edit: já nemám nic proti hraní na notebooku, je to normální (já si taky občas zahraju), ale chtít po sociální šlupce za usmolených 22 tyček výkon na poslední AAA tituly (a ještě "na high"), to je opravdu na Chocholouška. Vždyť desktopový PC za tuhle cenu bude mít s takovou hrou taky nemalé problémy, tak jak to pak bude vypadat s udejchaným notesem...

5400 otáčkový disk bude neskutočne rýchly,je to polosplnitelný sen každého hráča počítačových hier,ati 67xx v mobilnom prevedení je momentálne vrcholný zážitok každého pravoverného honiča bodov v benchmarkoch,majitelia hernej konzoly sovietskej výroby Nu Pagadi Zajčik budú určite tíško závidieť....

je vtipne ako kazdy amater chce lacny a herny book (co sa z principu vylucuje), este si to aj uda parametre, a ked ho s tym ludia znali veci poslu do prdele, tak este pinda. Nieze by to bolo rado ze ho dakto odhovori od kupy crepu na ktorom sa poriadne nezahra....

Doufam, ze je tohle moje posledni reakce pred tim, nez definitivne zmizim z tohohle fora, ktery slouzi jako terapie pro zlucovite deprivanty:

Ano, ten notebook spusti vsechny jmenovane hry na plne detaily na 35+ fps, viz http://www.ddworld.cz/mobility/notebook/test-hp-pa vilion-dv6-6b80-elegantni-notebook-a-taktovani-mob ilni-grafiky-hd-6770m-v-praxi-5.html

Vyrobci a zakaznici jsou evidentne pitomci, narozdil od odborniku ze zdejsi poradny. Jak jinak si vysvetlit, ze prave 3kg cihly s 4 hodinovou vydrzi na baterie jsou nejprodavanejsi pocitace? A je snad mala vydrz nevyhoda oproti stolnimu PC? Nebo cena? Pri spotrebe o 250W nizsi nez srovnatelne PC se vyssi porizovaci cena vrati cca za tri roky. PRENOSITELNOST - kdyz chce notebook na hry tak k tomu ma asi nejaky duvod, ze ano? Pokud se nekdo napriklad nachazi pres tyden v Praze a o vikendu v Brne, tak si ma radsi koupit 2 stolni PC? Nebo snad ty herni notebooky do roka shori? Nebo pres vetrak, ktery se na sandy bridge roztoci beztak jen pri hrani her, nebude slyset strelba z AK47?

Najde se tu jeste nejaky *****, ktery bude tvrdit, ze A/neexistuje notebook za 22000, na kterem bezi nove hry B/neexistuje clovek, pro ktereho je koupe toho notebooku smysluplna?

tak si ten herni notebook za 22 000 kup, bud s nim stastny a prenasaj ho do prahy a brna. nikto ti v tom nebrani. kludne chod na ine forum, kde ta za herny notebook za 22 000 potlapkaju po pleci, budu ti ticho zavidiet ake mas delo na hry a vsetci ta pochvalia aku dobru kupu si spravil. nemusis tu chodit.

to ti řeknu úplně přesně. Většina dětí a podobně nevyzrálých jedinců chce počítač na hry, chce ho hned a chce ho mobilní, protože s ním chce jezdit do školy a dělat machry. Takových případů jsem viděl nespočetně, dokonce v rodině jsem měl taky jednoho (ten si ale dal říct a po roce uznal, že jsem měl pravdu a že by vyhodil 25k komínem).

Nikdo ti nebrání, aby sis koupil svůj sen, jen se ti snažíme citlivě sdělit, že vyhazuješ peníze za něco, co v poměru cena/výkon naprosto neobstojí a v konečném důsledku to ani nesplní očekávání. Počítat spotřebu ses taky nenaučil, protože výkon tvého notebooku pokryje (nechci psát kancelářské, ale je to tak, protože HD6770M neodpovídá svým výkonem ani prastaré desktopové HD5670 - všimni si nastavení detailů a rozlišení) PC se spotřebou okolo 100W špičkově, běžně pak okolo 40-60W.

Takže ano, chceš-li si pořídit notebook s výkonem 3 roky starého herního vyššího lowendu, prosím, nikdo ti bránit nebude. Ale nezlob se na mě - já si budu klepat na čelo. Z mého pohledu se skoro vyplatí za tu cenu koupit 2 desktopy - budou výkonnější. Navíc to je opravdu takový závislák, že si nedokáže odpustit víkend nebo týden bez hraní?

edit: klidně si jdi. Já v tomto threadu končím taky, protože chytrému stačí poradit, hloupý na dobrou radu a ani přemlouvání nedá. Píšu to sem jen pro případné další "zájemce o skvělý herní notebook za 22 tyček"

edit2: tím chceš říct, že protože se Fabií prodalo úplně nejvíc, tak že to jsou ta nejlepší rodinná auta? OMG.. to musel být pád minimálně z topolu a naznak.

...nebude slyset strelba z AK47?

Kdybych jí slyšel, tak sebou plácnu o zem a poděkuji, že to hovado na druhé straně má mizernou mušku...
Milý válečníčku, kdyby vám dal někdo v čirém záchvatu bezsoudnosti do ruky třeba pistoli, tak stejně nebudete tušit, jak se tam strkají náboje...

ježiš já jsem chtěl jen doporučit vhodný notebook a vy se tu začnete hádat..já sem nemyslel že by měl být úplně prvotřídní a aby ty hry zvládal na 100%..třeba na nižší detaily a tak..a vůbec to nemusejí být některé z těchto her,myslel jsem to obecně..1 herní ,,stolnák" už mám, proto chci notebook..chtěl bych s ním cestovat do školy(na střední,takže žádný machry jako nějací 13-letí usmrkánci) ,cestovat mezi příbuznými a přitom si kvalitně zahrát.. tot vše..nemusí to být úplně EXTRA super duper třída,ale měl by alespon trochu obstát..už jsem jich prošel dost,nějaký obrázek mám,ale jen jsem chtěl vědět váš názor..třeba ten HP Pavilion výše je mezi kandidáty už delší dobu...

Notebooků je milión druhů. Asi bych postupoval v tvém případě takto:

1. bych si stanovil, že by měl mít samostatnou grafickou kartu
2. určil bych si platformy (Intel vs. AMD, nVidia vs. ATI/AMD)
3. specifikoval bych velikost HDD a obrazovky
4. vyloučil bych mnou neoblíbené výrobce či vybral oblíbené
5. ve stanovené cenové kategorii bych si vybral třeba 5-10 kousků a koupil ten, který se mi nejvíce líbí (nemyslím jen vzhledem).
6. pro každý případ bych zadal do google něco jako "model_notebooku issues" a případně se vrátil na bod 5.

Nikto sa tu nehada to sem len prisiel jeden blbecek, ale podla jeho vlastnych slov uz odisiel, takze bude klud.
Predefinuj svoju poziadavku, ze chces nb, na ktorom si chces obcas zahrat co najobstojnejsie nejake hry a hned bude otazka vyzerat inak.
Primarny vykon obstarava grafika, takze by som sa pozeral hlavne na to aky vykon ma graficka karta, benchmarkov je na nete kopec, ten Pavilion ma teda grafiku nic moc, je to taky stred u nb, takze ziadny oslnivy vykon od toho neocakavaj.
Staci si len preverit aky vykon podava dana graficka karta na priblizne rovnakom rozliseni ako je nativne rozlisenie tebou vybraneho modelu.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru