Avatar uživatele
Ondrisek

Bezpečnost u nás?......

Dobrý den myslíte si že je dostatečná bezpečnost pro nás lidi v ČR?
A mohli by jste mi poradit, jsem žákem 7. třídy ZŠ,ale poořád si na mě troufá jeden třeťák(bitkař-pořád do mě žduchá). Tím že jsem byl nedávno okraden mu radši nic nedělám( okraden jsem byl někým jiným–Málem), nevíte jak si s ním poradit? nechci přes učitele,rodiče,atd. Jen mu nějak uškodit aby si netroufal (nejsem bitkař, ale sílu mám)---Prosím poraďte předem díky za odpověď ☹
Doplňuji:
Nemám moc kamarádů a ti nejsou taky moc bitkaři.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4390 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Zřejmě běžný případ školní šikany. Pokud na takového hajzla budeš sám, nic Ti nepomůže. Sice se Ti to asi zdá nedůstojné řešit něco takového prostrřednictvím učitelů, ale oni mají kromě výuky svých předmětů za povinnost udržovat i pořádek ve škole. Takže bez dlouhého přemýšlení zajdi za třídní (-m) a začni situaci řešit. Také bys měl říct rodičům, co se ve škole děje. Zde je opatrnost na místě. Zatím je to požduchávání, ale tím to neskončí, pokud se nezačneš účinně bránit. Ty to řešit rvačkou nesmíš. Škola to vyřešit musí.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

V dnešní době, štěstí přeje právě takovým hajzlům, asi bych to řekl ve škole a ta by měla zakročit. Skončila doba, že by sis to vyřídil s ním sám, kdysi stačil bodýček, nebo rána na solar a dotyčný si to rozmyslel, dnes mu něco uděláš a můžeš mít problémy celý život.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
redy

No je to o hubu.Abys nedopad jak ten mladej sportovec(přišel o ledvinu)a to není sranda.
Potřebuješ poradit, to asi budeš muset řešit s rodiči,následně se školou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
AndreiRanger

Jsem se všemi co tady psali, abys to řešil přes školu, výsledkem ale nebude nic velkolepého, v lepším případě důdka…

Pokud si opravdu netroufáš taky mu jednu vrazit (což nechápu, když si o 4 roky starší) nech to vyřešit rodiče – ono když dospělák pohrozí škole policií, pokud nedojde k nápravě, tak s ním škola rychle zkoncuje.

A poslední rada ze života, jeden můj kamarád byl věčně terčem, začal posilovat, dělat mu-thaj a bylo po srandě, jsem rád, že jsem bylo jeho kámoš – ne nepřítel:-D

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek