Předmět Autor Datum
Řešil jsem to tu nedávno, nakonec jsem skončil u Sherlocku. Cenově je to všechno +- stejné, tady se…
Trilobit 11.11.2013 20:45
Trilobit
Děkuji za radu.
zahr 11.11.2013 20:48
zahr
Asi už jdu trochu s křížkem po funuse, ale přesto si neodpustím doporučit Adlo. Cenově jsou právě za…
Martina Cucová 17.12.2013 23:59
Martina Cucová
Ne vůbec neni pozdě. Každopádně děkuji za radu.
zahr 18.12.2013 15:15
zahr
Neradím, ale rád bych dostal také radu. Rozhoduji se nikoli o značce, ale o konstrukci. Aktuálně řeš…
Kabinet 09.01.2014 18:40
Kabinet
Dreveny ram u dveri Ti zlodej rozlame za par minut,tam nema zmysel minat peniaze na bezpečnostne dve…
audax 09.01.2014 20:10
audax
Děkuji za odpověď. Já mám právě podobný pocit, proto se ptám, ale stále mi vrtá hlavou, jak tedy můž… poslední
Kabinet 10.01.2014 15:59
Kabinet

Asi už jdu trochu s křížkem po funuse, ale přesto si neodpustím doporučit Adlo. Cenově jsou právě zajímavější, ale je potřeba nechat si udělat kalkulaci a totožnou kvalitu pak porovnat s ostatními. Jako ženskou mě navíc dostalo, že mám na dveřích monogram :). Stránky sice nejsou úplná hitparáda viz www.adlo.cz, ale když člověk zvykne, nakonec najde co potřebuje. Ideální asi zajít na showroom, tam jsou právě moc milí. Tak třeba jsem ještě stihla poradit včas ;)

Neradím, ale rád bych dostal také radu. Rozhoduji se nikoli o značce, ale o konstrukci. Aktuálně řeším, zda je vhodnější mít u dveří ocelový rám (používají renomovaní výrobci) nebo rám z tvrdého dřeva. Cena je o čtvrtinu nižší, přitom certifikát mají dveře s dřevěným rámem úplně stajný jako například výše zmiňované značky (mluvím o BT3). Blomám tedy, zda má na odolnost tokový vliv rám nebo má jen vliv na cenu značka a reklama. Pokud je zde někdo, kdo se vyzná nebo konzultoval s někým, kdo s vyzná, rád se přiučím, abych se mohl konečně rozhodnout :-)

Děkuji za odpověď. Já mám právě podobný pocit, proto se ptám, ale stále mi vrtá hlavou, jak tedy můžou takové dveře mít atest na stejnou bezpečnostní třídu jako dveře od Sherlocka, Nextu...je pravda, že ty dveře mají mj. v konstrukci ocelovou mříž viz obrázek http://www.servismr.com/bezpecnostni-protipozarni- dvere-drevene-plne.php (obrázek je od jiného výrobce, já mám nabíku od Msonite, ale dle popisu a je konstrukce patrně stejná. Takže Váš názor je, raději šetřit o pár měsíců víc a koupit dražší s ocelovým rámem?! Děkuji

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru