Avatar uživatele
Michal Kole

Jaký má účel podávat při obědě nebo méně často při večeři před hlavním chodem/pokrmem/jí­dlem polévku ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4047 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Tak trochu horké polévky připraví žaludek na přijímaní další potravy- je to u nás takový zvyk . Říká se polévka je grunt a maso je špunt.
Hlavně v chladnějším období se jedí – přes léto většinou místo polévky přijde nějaký lehký salátek.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Pokud to vezmu ze své zkušenosti, tak po polévce sním méně druhého jídla.Jestliže bez polévky sním 7 knedlíků, tak po polévce jen 5.Takže třeba i tím se kuchařka snaží aby nemusela dělat více druhého jídla.
A ještě na druhou stranu.Pokud mám doma zvířectvo a zabíjím, tak je zbytečné nějaké věci péci, ale je z nich dobrá polévka (játra, ledvinky,žaludek, či méně hodnotné maso).A taková slepičí polévka,tak to je jídlo, které má potřebné kalorie k regeneraci sil.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Osvědčené zvyky předků – jak píše hanulka.
Jinak pokud ti to vadí, stačí odjet do Číny, tam je naopak polévka až na konci chodů.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek