Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bezpečná úschovna pro vlastní fotografie na internetu

Ahoj přátelé,

měl bych na Vás prosbu. Využíváte někdo nějaký server, kam jdou nahrávat fotografie. Samozřejmě nejčastější je asi rajce.net, ale zajímalo by mne, zda-li je nejaky další (flickr se mi nelíbil) kam jde bezproblémů nahrávat fotografie a mít jistotu,ze jsou fakt v bezpečí. Navíc bych rád, aby to sloužilo výhradně pro fotky, ne pro nahrávání jiných vecí jako warez atp, aby to nedopadlo jako s megauploadem, proto takové uložto, hellshare atd bych nechtel.

Máte s něčím takovým zkušenosti, případně je rajce net opravdu dobře zabezpečeno. Přepokládám,že tam jde nastavit, aby fotky a alba nikdo neviděl (rád bych kdyby šlo zneviditelnit i profil uživatele,to nevím).

Co byste mi tedy doporučili za užívání - bezplatné :) díky moc za jakékoliv návrhy.

Předmět Autor Datum
nejbezpecnejsi jsou 2 a vice zaloh na ruzna media doma, zkus si precist podminky webovych ulozist a…
ms-fiala 30.09.2012 13:03
ms-fiala
my o jabkach a vy o hruškach :) nepotřebuji poučky...nehlede na to, ze dlouhodoba zaloha fotek na CD…
exiton 30.09.2012 14:51
exiton
neexistuje ziadne "bezpecne" online uloziste, firma moze skrachovat alebo sa na to vysrat, hlavne ak… poslední
MM.. 30.09.2012 14:59
MM..

my o jabkach a vy o hruškach :) nepotřebuji poučky...nehlede na to, ze dlouhodoba zaloha fotek na CD/DVD je hloupost, jednak svou funkci ztratí rekneme do 10ti let a navíc jsou velmi jednoduše poškoditelné a vše je pak ztraceno.

Samozřejmě že mám zalohu at už na externím disku nebo flashce,ale prave proto bych rád druhou možnost mimo PC, což mi prijde sdílení na internetu jako nejlepší možnost, ba dokonce nejspolehlivější (nejedna-li se o prave server, na kterém se muže nachazet nejaky warez), proto jsem se ptal, na možnosti sdílení na net kam fotky uložit, ne kam je nahrát mimo net...

neexistuje ziadne "bezpecne" online uloziste, firma moze skrachovat alebo sa na to vysrat, hlavne ak je to zdarma. Navyse moze sa stat ze uploadom odovzdas aj autorske prava na tie fotky (!!!) ako napr. u facebooku.
Jedine relativne bezpecne su nejake platene cloud sluzby alebo sluzby vyrobcu samotneho HW (napr. apple), ale aj tam im moze padnut lietadlo na servery alebo vybuchnut nejaka jadrova elektraren nedaleko a mas po datach apod. :)

P.S. ja momentalne ziadne nepouzivam, pouzival som kedysi nieco zdarma a vsetky mali mensiu zivotnost jak akekolvek medium co mam doma :) Tie servery proste uz neexistuju. A ked uz tak by som to tam uploadoval zakryptovane, a dobre si uschovat dekrypcny kluc a nezabudnut heslo :)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru