Avatar uživatele
bolak

Jaký máte názor na mé tvrzení, které jsem uvedl v doplnění otázky?

Původní neotázka

Když třeba roste rajče a bere si živiny z hlíny, díky nimž nakonec vyrostou na keříku krásný červený rajčátka…

… takže když jím rajče, tak do sebe soukám vlastně ty živiny které byly v hlíně, různý minerály a stopový prvky, který do sebe to rajče nasoukalo, stejně jako ostatní plodiny z kterých je člověk živ, takže teoreticky bych mohl jíst rovnou tu hlínu a neztrácet čas s nějakýma prostředníkama a vyšlo by to nastejno?

Protože ty všechny látky který jsou v tom rajčeti bych do sebe přece dostal taky, ne? Akorát bych prostě sem tam vypliv žížalu..

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? zjentek před 2262 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
autacek

Žížaly zásadně neplivat, takový kuře si na ní taky pošmákne, podle tvé teorie bys mohl jíst též rovnou zbytky dávané prasatům, místo následné vepřové pečíňky. No a takoví breatheriáni tvou myšlenku povýšili jestě víc, těm stačí k životu dokonce jen vzduch.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
dudu

Půda se mimo jiné skládá z mikro a makroedafonu, tedy organismů a mikroorganismů žijících v půdě. Jsou zde různé breberušky, ale třeba také bakterie tetanu. Součástí úrodné půdy je také humus, což jsou v podstatě odumřelé rostliny a živočichové. Tož dobrou chuť. Jo, velké množství užitečných látek je např. také ve slepičácích!

Upravil/a: dudu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Já to vidím tak, že příroda je supr kuchař a formou úrody nám tak nějak vaří, takže tty tvoje beforetomato můžou bejt hodně nedochucený.

Jinak je fakt, že proces je to složitej, ta úroda. To snad ani nevymyslel člověk! Nikdo tam asi neřešil, jak to zjednodušit. Přitom by se daly do hlíny házet rovnou i spermie a živiny z ní bychom si mohli přebrat už v týhle formě! Odpadne starost, čím krmit tadydlenc odpovědi ;)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek