Avatar uživatele
anonym

Jaký máte názor na ruské obchody v Praze?

Zajímalo by mě, jaký máte osobní názor na obchody s ruskými suvenýry a ruských potravin v Praze. Děkuji

Zajímavá 0 před 2477 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Arne1

Ruské potraviny jsou v pořádku, bohužel ceny jsou dost nasazené. Ruské suvenýry jsou naprosto scestné.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
still

Je to hnus, velebnosti. Potraviny OK, ale tyhle matrjošky a čepice bych zapálil. Stejně jsou to jen krycí firmy pro ruské darebáky, co u nás dělají neplechu.

Upravil/a: quentos

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Mám na to názor takový, že to jsou ruské obchody s ruskými suvenýry a ruskými potravinami. Zřejmě jsou lukrativní, jinak by je majitelé neprovozovali. Je to každého věc v čem a jak podniká a nevím, proč bych si na něco takového měl vytvářet názor.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dejavu

Já nesu obzvlášť nelibě stánky a obchody v centru, nabízející ruské bábušky (někdy dokonce s pražskými symboly jako orloj ap.), papachy ap.
Na jednu stranu se magistrát kasá, jak má speciální kulturní komisi, která vyčistila Karlův most od kýčařů, a na 2. staně něchají bezprostřední centrum zaplevelit něčím takhle odporným, zkreslujícím naši kulturu.
Holt prachy vládnou světem a je jim jedno, že nás pak ostatní cizinci budou vnímat jako ruskou guberniji a kýčaře. Mně to hodně vadí a chtěla bych vnímat především české umělce, vím, že mají co nabídnout a ukázat a určitě by se to prodávalo. Ale ten astronomický nájem tam by nezaplatili.
Ruské potraviny v několika speciálních obchodech mi nevadí, zas tolik jich není, aspoň doufám (viděla jsem jen dva, z toho jeden stánek v Holešovické tržnici) své kupce to asi má, tak proč ne? Já bych si to nekoupila, ale neuráží mne to.

Upravil/a: dejavu

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
yuko

Jedu-li na dovolenou do cizí země, určite v nich nebudu vyhledávat české suvenýry. Stejně dám i přednost jejich jídlu. Ale pokud žiji v jiné zemi, kde se v běžných obchodech nekoupíte třeba kapustu, kedlubny, kyselé zelí, tvaroh, hladkou mouku, pak takový český obchůdek uvítám. Takže – ruské suvenýry v Praze se mi nelíbí, vítám hezké věcičky vyrobené v ČR. A obchody s ruskými potravinami at´ si klidně jsou.

Upravil/a: yuko

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
mosoj

Líbí či nelíbí. Nakonec co je ti do toho. Hlavní je, co se líbí tobě!

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek