Avatar uživatele
Milana

Jaký máte názor na situaci uvedenou v doplnění?

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli kdybych jela do Severní Koreji , na výlet, jestli kdyby mě odposlouchávali,a já říkala něco špatného o jejich systému, ale jen v tom pokoji na hotelu,třeba s nějakým mím kamarádem či tak, tak jestli by z toho byl problém.
Poté bych se chtěla optat, co by se stalo,kdyby jsem se neuklonila sochám jejich vůdců ,na tom náměstí co tam mají, s tim že by se mu ta všichni klaněli.
A můj poslední dotaz je, jestli když přijedu ze Severní Koreji a budu veřejně prohlašovat moje názory, avšak už zde v ČR, které by se jim nemuseli moc líbit, nebo zveřejním nějaké fotky, či něco takového, jestli by se něco stalo,popřípadě kdybych šířila něco (třeba o Kim Čong-unovi) co není pravda.
Jen mě to tak napadlo a zajímalo by mě co si o tom myslíte.

Původní neotázka
Severní korea- odposlech

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Rokio před 2945 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Přímo v Severní Koreji bych byl velmi opatrný. Odposlech v hotelovém pokoji je velmi pravděpodobný. Rovněž na veřejnosti bych se nesnažil vyčnívat z davu. Natož provést něco jako ten americký turista, který ukradl komunistický plakát a dostal (tuším) 15 let nucených prací. Když už budeš doma, můžeš to mít na háku, staneš se po Sev. Koreu max. nežádoucí osobou se zákazem vstupu do země.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Agneta

Sev. Korea tě bude nejdřív považovat za přítele systému – když už tam vůbec jedeš. Rádi by po tobě malou službičku po návratu domů, abys třeba na fejsbůku něco pozitívního napsala…
a za to jsou ochotni ti poskytnout fakt dobrý pobyt, i do budoucna (a bezvízově).
Ti ostatní turisté, kteří jim to nežerou, budou jen odkasírováni, a už je tam příště nepustí.
Ale ty jsi masochistka, a zajímá tě spíš horror že?:DDDDD

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Nelze dost přesně odhadnout, jak by takovéto situace vypadaly, kdyby byly reálné. Nezjistíš to jinak , než to vyzkoušet. V jednotlivých případech se může výsledek lišit. Já osobně bych to nezkoušel

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Cestování