Avatar uživatele
Larissa

Jaký notebook byste vybrali vy?

Potřebovala bych nějaký notebook na zápisky a prohlížení Internetu, který by dlouho vydržel (minimálně těch 6 hodin) a byl by lehký. Nepotřebuji žádnou oslnivou grafiku či full HDD, opravdu se mi jedná jen o takový zápisník s dobrou klávesnicí, výdrží a s dobrým přijímčem wi-fi. S cenou do sedmi tisíc (víc si vzhledem ke své finanční situaci emou dovolit).

Napadli mě tyto dva a nemohu se rozhodnout: http://www.lev­neelektro.cz/p1166432-notebooky-lenovo-ideapad-100-14iby-80mh003kck || http://www.lev­neelektro.cz/p1181111-notebooky-lenovo-ideapad-100s-14ibr-80r9005fck-stribrna

Jeden má 500 GB, druhý 32 gb, ale zase vydží o 2 hodiny déle a je i právě díky nevýskytu HDD lehčí, ale nedokážu říct, jestli je to výhra. Přemýšlím, jestli mi 32 gb bude stačit navždy. Nebo jestli budu cítit v tašce podstatný rozdíl.

Který byste si proísm zvolili vy a proč být v mé situaci? Nebo napadá vás nějaký jiný? Děkuji, s tímhle nemám žádnou zkušenost a nemůžu si dovolit vyhazovat peníze „pro ponaučení“. :)

A máte nějaký ntb, který byste mi místo těcht doporučili, prosím? Znvu jsem hledala a na ětšině trnkách píšou, že výdrž toho prvního jsou jen 4 hodiny.

Zajímavá 0 před 3000 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Těch 32 GB (nechce se mi věřit) je opravdu málo. Rozdíly ve hmotnosti nejsou až tak podstatné. Výdrž lze upravit nastavením jasu displeje.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
UltraFan

Za mě ten první 🙂 Design i vlastnosti má lepší 🙂

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek