Avatar uživatele
Rokio

Jaký podle vás bude životní standard domácích mazlíčků roku 2100?

Nároky a potřeby lidí se neustále zvyšují. Dříve bylo video něčím, co má jen málokdo a dnes se pomalu stává samozřejmostí domácí kino či alespoň Full HD televize.

Pokrok jde stále dopředu a mě proto zajímá, jak se budou mít na začátku 22. století domácí mazlíčci, a to hlavně pes a kočka.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 2849 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Pruzkumnik

Jen doplním, že se budou dat ovládat a nastavovat přes mobil(v té době již velký jako dnešní tablet pro chudší rodiny, a v podobě brýlí s hodinkami pro ty bohatší)
O proti živím psům a kočkám budou k nerozeznání, až na to že budou chvílema se chovat poněkud přímočaře a když si tuto funkci zapneš, tak s nimi budeš moci i mluvit.

A teď k živím
Ovšem v roce 2056 projde světem kočičí chřipka, na kočku domácí narazíš v roce 2100 už jedině v ZOO
Psi za tu dobu si naopak polepší, nekterým rasám se zlepší zrak, tj. uvidí barevně(mohu jmenovat čivavi a pudli, vývin způsoben díváním s pánečkem na domácí kino)
Ovšem jak zminil kolega, psy budou mít především na venkově, ve městě už jen hipsteři a punkáči.

Upravil/a: Pruzkumnik

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Lidé z venkova a ti co mají nějakou duší budou mít nadále živé mazlíčky a nic moc se nezmění. Ti co budou chtít jít s dobou i když to nepřináší moc pozitiv, tak už možná budou mít robotické verze pejska a kočičky. Žádné exkrementy, mňoukání/štěkání, nepořádek nebo divoké chování. Oni budou mít svůj program, ale bude to takový ten stroj, který vám neulehčí samotu a nesedí na klíně a vrní nebo nepoběží pro aport. Živé zvíře nic nenahradí a až budou i robotí lidé, tak to samé platí i pro lásku a sex.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

jelikož už dnes mají lidé raději např. psy než lidi, tak to vidím tak, že pokud se něco nestane, tak budou psí ho..a ve městech do výšky jednoho metru a tím bude standard nastaven

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek