Avatar uživatele
Džanička

Jaký se dá koupit nejlevnější laser do dřeva pro domácí použití?

Existuje nějaký třeba stolní na doma? Můžete vkládat i odkazy.

Zajímavá 0 před 2980 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
David66

Třeba t-6 za 214569 Kč

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Milan Jaroš

Zřejmě máte na mysli CNC laserovou gravírku (gravírovačku, řezačku). Ty se dají pořídit v rozličném cenovém rozpětí v závislosti na parametrech (kvalita/přesnost, výkon/rychlost, velikost, atd.)
Rozumné (pro domácí použití) se dají koupit za nižší desítky tisíc (viz např. mall.cz). Nejlevnější (pod 10 000 Kč) jsem našel na HTTPS://www.smajls-shop.sk/

Nedávno jsem si položil podobný dotaz a chtěl jsem zjistit jestli se mi vyplatí si něco nechat vygravírovat, nebo si pořídit CNC domů. A protože jsem o téhle problematice věděl tužku, chvíli mi trvalo, než jsem našel relevantní informace. Váš dotaz se mi zobrazil mezi prvními odkazy. Škoda že pánové museli dělat ramena a nemohli se o své enormní znalosti podělit nebo alespoň přidat odkaz ve smyslu “tady si o tom nejdřív něco přečti“.

Zdroj: https://www.smajls-shop.sk/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
tanule

Ahoj :) Mrkni na https://kamite­ka.cz/cz/produc­ts mají hodně širokou nabídku laserů. Záleží na co přesně ho potřebujete a samozřejmě kolik jste ochotní investovat. ;) Ale myslím, že si tam určitě vyberete. Mají i různé typy na různé materiály.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
gecco

Džaničko – co je to – „laser do dřeva pro domácí použití“?
😉

před 2980 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek