Avatar uživatele
Petra14

Jaký stan si koupit?

Sháním nový stan pro rodinu, ale nevím jaký vybrat. Má tu někdo s nějakým zkušenost? Nebo aspoň dokázal by mi někdo doporučit značku stanů, které jsou fakt dobré.
Nechtěla bych totiž dovolenou trávit tím, že bych ze stanu musela lít vodu ven v kýblích. :D

Zajímavá 0 před 2646 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Nepíšeš, na co ten stan chceš – rodinné táboření 14 na jednom místě u rybníka a nebo denní treky VHT…
😉
Výborné stany dělá třeba Jurek – http://www.ju­rek.cz/cs/vyrob­ky/stany .

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Lamalam

Trochu blíže to specifikuj. Pro kolik osob, do jakých podmínek, pěší či auto turistika apod?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Zkušenosti nemám. Stany si již mnoho let vyrábím sám podle mých představ a potřeb.Co jsem se setkal tak vím, že jsou dobré stany „coleman“ .I kvalita však záleží na tom, jaký si vybereš.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michálek1245

Koukněte sem: https://www.spor­tli.cz/katego­rie/stany-420/ Mají tam fakt širokou nabídku stanů. Ono když si koupíte nový stan, tak vám nepromokne. To se stává u starších stanů. Počítejte ale s tím, že může být malý, tmavý, nízký nebo mít třeba menší předsíň. Mně hodně pomohlo jet se podívat do Decathlonu a tam si zjistit, co vlastně potřebujeme. A taky vám leccos poradí zkušenosti se stanováním. :) A pak si vyberete levný stan na internetu. :)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Jakub Tlapal

Ahoj, my máme dvouplášťový stan Naturehike Cloud up z https://www.na­turehikecz.cz/ a jsme spokojení. Pro dva lidi je akorát velký, a když prší, tak vevnitř je sucho. Není v něm ani taková zima. Krom toho máme spacáky do – 10°C, takže jezdíme pod stan už od května až do konce září a úplně v pohodě 🙂 .

Avatar uživatele
Kamilovo

Ahoj, pokud hledáš nějaký odolný větší stan pro celou rodinu, koukni určitě na https://armik­.cz/army-shop-kategorie-spaci-pytle-stany-stany-pro-4-vice-osob/ My jsme si tam taky stan vybrali. Stanujeme celá rodina poměrně často a se stanem jsme opavdu spokojeni.

před 1547 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Petra14

Tak jsem se dívala na ty stany Coleman a zalíbil se mi nejvíce tento – https://www.gi­ve.cz/p/coleman-da-gama-6 ale nejsem si jistá jestli se to za tu cenu vyplatí a není ta cena jen nahnaná tou značkou. :/ A ještě jsem narazila na stany Pinguin – https://www.4cam­ping.cz/p/stan-pinguin-omega-6/. Dokázal by mi je tu někdo trochu porovnat? Díky moc

před 2636 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Petra14

Lamalam – stan bude pro 4 osoby (2 dospělí, 2 děti), ale chtěli by jsme asi větší, aby se v něm dalo lépe hejbat a bylo místo i na věci.
Bude to pro auto turistiku, po kempech a tak.

před 2645 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek