Avatar uživatele
cippi

Jaký typ barvy, resp. „šamponu“ (i značku) byste mi doporučili?

Nechci mít barvu na stálo a ani aby mi to postupně odrůstalo… potřebuji hlavně taky něco šetrného k vlasům. Jelikož jsem se nikdy dřív nebarvila, tak aby ta změna nebyla příliš razantní

Zajímavá 0 před 3290 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Adula.57

Moje kamarádka si nedávno nechala dát jenom hnědý výživný přeliv. Barva se pomalu vytrácí, takže nejsou vidět odrosty. K tomu některé druhy výživných přelivů dodají vlasům lesk a pevnost. Nejlepší bude, když s tím půjdeš ke kadeřnici, ta ti zvolí dobrou barvu :) .

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kostka0

Doporučuji přelivy, vlasy získají lesk a když si vlasy budeš umývat tak se barva vytratí. Doporučuji.
Doplňuji:
Barvu bych doporučila podle toho která Vám sedne. Jestli by Vám slušela blond tak ji vyzkoušejte, jestli černá tak ji také můžete vyzkoušet.

Upravil/a: Kostka0

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
monica.k

Já mám ozkoušenou barvu od Henny, není to permanentní barva takže přeliv. Je to přírodní barva na vlasy (přeliv) z rostliny rostoucí v Egyptě. Má bohužel jen dvě barvy a to originání do červena a potom hnědou. Prodávají také šampony a zábali od této značky a jsou moc dobré.. Pokud budete mít nějak extra zničené vlasy což po téhle „barvě“ mít nebudete vyzkoušejte šampon Brazil Keratin Rose&Hibiscus velmi rychle vlasy uzdavuje nemá žádné ty zkrášlovadla.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Krása a styl