Avatar uživatele
Skeptik

Jaký typ žen se Vám líbí?

Záleží Vám na inteligenci nebo se pídíte pouze po vzhledu? Štvaly by Vás nelogické a stupidní myšlenkové pochody, triviální otázky a submisivní přitakávání a raději byste si povídal s někým na intelektuální úrovni a neřešili nějaké to kilo navíc? Nebo byste raději vychrtlou anorektičku jenom na to jedno? Nebo by Vám stačil zlatý střed, tedy krásná vzdělaná žena s typicky ženskou postavou?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 3Pro koho je otázka zajímavá? quentos, Damiana, Illines před 4346 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

No,já asi hledám u žen něco jiného než respondenti,kteří odpovídali přede mnou.Ale věřím,že pro každého chlapa se najde správná žena…někdy i víckrát v životě-podle období a momentálních potřeb…:D

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Každá je jedinečná, každému z nás se zdá jiná, nelze nijak paušalizovat. Líbí se mi ženy, které zůstávají stále ženami.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Illines

Ta ktera je svou a ma jasno v hlave.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
quentos

samozřejmě záleží na inteligenci, nicméně i tak mám slabost pro určitý typ žen (pragmatická otázka – k čemu by na druhou stranu byla partnerka, s níž byste byl schopnej prokecat celej život, nicméně by Vás nebyla schopná vzrušit? Takovou člověk ocení leda v důchodu) – pro drobnější tmavovlásky, takové, jako je třeba Ronna Reeves. Ten zlatý střed, o němž mluvíte, je ideální, jenže takovou ulovit je téměř nemožné :{/>

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Damiana

Nevím, kde se berou pořád ty žvásty o tom, že krásná žena musí být pipka a ta, řekněme ne tak hezká je intelektuálka na entou! To je přece taková blbost. Znám spoustu zlých, zamindrákovaných a extrablbých šeredek, stejně tak jako hloupých krasavic. Nevím, proč každá žena s pár kily navíc (tlusťoška) musí být zákonitě empatická bohyně schopná roztříštit atom svým megamoudrým pohledem! Ale je to i jinak. Existují chytré a hezké ženy, jen je o ně větší zájem, mají vyšší nároky a tak jsou asi „rozebrány“ – nebo je jich méně, to by se také dalo uznat.
Někteří muži se prvoplánově hezkých žen dost stydí a tak radši, než aby si nějakou z nich troufli oslovit a poznat ji, raději řeknou: Ta bude blbá! A je to…
Je to stejné jako u chlapíků. Charismatický muž a ještě k tomu vzdělaný, milý, pozorný a věrný? Jsem si jistá, že je jich dost.
Záleží hodně na tom, co může dotyčný „zájemce“ nabídnout. Pokud je to pitoma, který se chce chlubit s krasavou – nebo ji má „jen na to jedno“( v tomto případě nechápu, že do pozice sexuální dračice jsi obsadil právě silně asexuální anorektičky?) – asi ho moc nezajímá, jaký má intelekt. Jestli má muž sám „jistou úroveň“ určitě bude chtít vedle sebe pěknou a chytrou ženskou.
Naštěstí je pro každého z nás krásný, chytrý a celkově přitažlivý někdo jiný. A je po starostech. Ti opravdu hezcí a skutečně oškliví jsou na tom – co do zájmu o ně v souzení a odsuzování – vesměs dost podobně.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Mapel

Se srdcem na dlani. Neafektovanou, s jasnou hlavou a nenamyšlenou. Je jich hodně málo.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
arygnoc

čím som starší, tak zisťujem, že jediný:
stačí, že to je žena.

Každá má v sebe niečo, niektorá krásu, iná múdrosť, ďalšia nehu, láskyplnosť, nehu, priateľstvo, tolerantnosť, vieru, dôveru, šarm, a čo ja viem čo všetko dokážeme v nej prečítať.
A kombinácií je neprehľadne, podobne ako žien.
Každá je krásna (niektorá pre niekoho, ale vždy sa niekto nájde).

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Mapel

Se srdcem na dlani. Prostě přirozenou nezamindrákovanou, neafektovanou a nbez nosu nahoru. Je jich hodně málo.

před 4346 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek