Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem 2 patrový dům v 2.patře router a jak udělat aby byl aji v 1.patře router?

Zdravím,

bydlím v dvoupatrovém domě a v druhém patře máme internet od O2 a používáme wifi, ale i obyčejné připojení přes kabel. Samozřejmě, že nahoře máme taky router, zásuvku a pevnou linku. Ale když sejdu dolů s notebookem a chci se připojit přes wifi, nic mi to nenajde. Tak se chci zeptat, mám doma ještě staý router, který podporuje wifi, tak ho chci využít k tomu, abymohl být v dolním patře, jen nevím, jak to udělat. Com všecko musím propojit, co s čím? Nevyznám se v tomhle moc. Tak bych byl rád kdyby mi někdo, prosím, pomohl. Děkuji mnohokrát:-):-)
[mod]Změna předmětu, původně: 2 patrový dům v 1.patře router a jak udělat aby byl aji v 1.patře router?
Jsem si dovolil upravit... doufám, že teď je to logištější.. (Zarniwúp)[/mod]

Předmět Autor Datum
Rekni nekomu, kdo tomu rozumi. To je prvni rada. Druhy router uz nepotrebujes, staci ti uz jen AP/re…
JR_Ewing 11.10.2008 18:23
JR_Ewing
ja nikoho neznam kdo tomu rozumi, to je to blbe. :-(
Tatranec 12.10.2008 13:16
Tatranec
To mate tezky.. Kdyz potrebujete udelat neco s autem, a neznate nikoho, kdo tomu rozumi, tak si zaje…
JR_Ewing 12.10.2008 13:22
JR_Ewing
to ja vím, že mi do domu nevidite, ale co mam tedy udelat? zajit si do servisu?
Tatranec 12.10.2008 17:12
Tatranec
Asi jo, ono to s bezdrátovýma sítěma není zase taková sranda. Já sám, až počítačům trochu rozumím, t…
Prasak 12.10.2008 17:18
Prasak
tak jo teda...diky moc...zkusim se zeptat nejake odbornika, ale presto diky poslední
Tatranec 12.10.2008 18:16
Tatranec

Rekni nekomu, kdo tomu rozumi. To je prvni rada. Druhy router uz nepotrebujes, staci ti uz jen AP/repater, pripadne switch jestlize budes chtit pripojovat pocitace i kabelem. AP nastavis stejne jako je nastavena WIFI na routru a pripojis ho kabelem do stavajiciho routru.

To mate tezky.. Kdyz potrebujete udelat neco s autem, a neznate nikoho, kdo tomu rozumi, tak si zajedete do servisu a zaplatite za jejich pomoc. U PC si lidi mysli, ze to zvladnou sami. Ano, ale podle toho to taky pak vypada. Fundovanou radu vam muze dat pouze nekdo kdo tomu rozumi. A to pri konzultaci primo na miste, kde zohledni stav, moznosti a vase pozadavky.

Nikdo z nas odsud vam bohuzel do domu nevidi.

Asi jo, ono to s bezdrátovýma sítěma není zase taková sranda. Já sám, až počítačům trochu rozumím, tak když potřebovala moje máti udělat doma bezdrátovou síť, jsem to raději přenechal bratránkovi, kterej tomu rozumí víc. Já bych se s tím sral mnohonásobně dýl a výsledek by nebyl ani tak zaručen.
Takže - raději sežeň někoho, kdo to zná, ujasni si finanční možnosti, sděl mu svoje představy a on ti řekne, co je potřeba a co to může stát a co si za to vezme. Když na to budeš mít prachy - jdi do toho.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru