Avatar uživatele
novottom

Jaký zkusit nový sport?

Rád bych zkusil nějaký nový sport, běžné mě už nebaví, rád bych to spojil s adrenalinem, aby to ale zase nebylo příliš drahé. Našel jsem nějaké tipy http://www.pohary-bauer.cz/clanky/5-tipu-na-netradicni-sporty , ale chtěl bych něco, co bych mohl dělat i individuálně. Poradíte nějaké další?

Zajímavá 0 před 3447 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
mokrygorky

Nevšední a s adrenalinem? Večer sám doma a horror. Třeba paranormal activity.
(Gaučing)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
gecco

Chceš dělat něco indivindi – a přiložíš odkaz na 5 kolektivních sportů???
😁
Chceš adrenalin – a zmiňuješ ´míčové´ hry??
😁
___
Zkus skoky do vody, base-jump, paragliding, down-hill, sjezd WW…
Ale dobře se pojisti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Vylepšená slepá bába. Zavaž si oči a pak jdi po chodníku v době, kdy je největší špička. Nejlépe v nějakém velkém městě. Občas zkus přejít cestu, nebudeš vědět, kde je přechod, zda svítí červená. Je to velice levné, šátek nebo čepice moc nestojí a užiješ si určitě hodně adrenalinu. Občas bouchneš do lucerny, nebo do zdi, uslyšíš lichotky spoluobčanů. Můžeš mít i vodiče.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Niky92

Co takhle zkusit některý z vodních sportů? Myslím, že jsou adrenalinový až dost :D pokud do toho půjdeš, mrkni třeba sem http://www.outdoor-shop.cz/vodni-sporty a vyber si kvalitní vybavení

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
domik8

Zdravím! Za mě osobně je zkouška nového adrenalinového sportu skvělou volbou. Někdo tu psal o vodních sportech, pod to se rozhodně podepíši. Vodní sporty jsou skvělou zábavou adrenalinové jsou taky ažaž 🙂. Pokud bych mohl doporučit nějaké outdoorové vybavení, mrkněte sem https://armik.cz/, je tam nabídka samých kvalitních věcí, se kterými nešlápnete vedle.

Avatar uživatele
kore7

Vůbec jsem netušila, že do adrenalinového sportu se zařazuje také historický šerm a arkobatický rock and roll, dokud jsem si to nepřečetla tady https://www.fin­start.cz/adre­nalinove-extremni-sporty-ktere-urcite-neznate/ Po tomto článku asi vyřadím dceru s taneční skupiny, která se tímto tancem zabývá.

před 2136 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek