Avatar uživatele
sesednizkola

Jaký zlozvyk vám na vás nejvíc vadí a nemůžete se ho za žádnou cenu zbavit?

Jo zlozvyky, to není žádná legrace. Když se tak nad sebou zamýšlím, opravdu hodně věcí mi na sobě už vadí. Nejhorší je, že se jich léta letoucí snažím zbavit a stále bez úspěchu. Přitom třeba jít večer dřív spát a ráno dřív vstát by ani moc nebolelo. Nejvíc mi na sobě vadí, že nejsem schopný se k něčemu dokopat když vyloženě nemusím. Celkově mi vadí, že jsem v podstatě tlustej línej nezodpovědný lempl co říká za každým slovem vole, přežírá se nezdravým jídlem, chlastá, neumí šetřit penězi a neustále pospíchá. Kolik let už začínám cvičit a přestávám kouřit. Asi by to chtělo se někam zavřít do léčebny, aby ze mě udělal někdo kdo tomu rozumí lepšího člověka. Možná je to tím, že jsem jedináček a vždy muselo být po mým?

Teď můžete taky nějakou sebekritiku napsat na sebe:)

Zajímavá 0 před 2795 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

To nic, všechno je o sebedůvěře. Od mládí jsem býval nesmělý, ale léčil se. Dokonce jsem se i vyléčil. Jenže teď v důchodu mi to je už na prd.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

Mým nejhorším zlozvykem je neustálá snaha pomoci lidem, jako to popisuješ ty. Toužím být flegmatikem, neboť jinak se toho nedokážu za žádnou cenu zbavit. Prostě to jinak nejde, to bych se musel odstěhovat na jinou planetu!

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
lota

Rozčilování se při srážce s blbcem, i když vím, že je to marný, je to marný, je to marný.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
iceT

A jinak je ti dobře po těle i na duchu? Pokud ano, tak se sebou nedělej nic a zůstaň takový, jaký jsi. Pokud tě něco z toho, co ti na sobě vadí nebo omezuje, tak s tím musíš něco udělat a nejlépe udělat sám. Nebo ať tě někdo popostrčí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Kepler

zjentek: tak, tak, jak se říká: pro dobrotu na žebrotu!

před 2794 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek