Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Bioshock 2 dlc

Dobrý den,
chtěl bych se vás zeptat na (banální) otázku ohledně dlc k Bioshocku 2. Na mnoha stránkách se píše, že Games for Windows Live se bude rušit, a tak se celý Bioshock i s dlc-čky přesouvá na Steam a zákazníci, kteří vlastní krabicovou verzi této hry si ji můžou aktivoat na Steamu. Bohužel jsem po hodinovém hledání nenašel nikde na Steamu aktivaci.
Tudíž se chci zeptat, jestli to byl jen další z mnoha fámů, a nebo jsem slepý a nenašel jsem to tam. Popřípadě jestli jsem slepý, ocenil bych, kdyby mi někdo vysvětlil, kde by to na Stemu mohlo být. :D
Děkuji za případné odpovědi

Předmět Autor Datum
Já mám B2 ze Steamu, tam akorát před pár týdny proběhlo překopání souborů (rušila se vazba na GfWL)…
L-Core 28.10.2013 17:33
L-Core
V první řadě díky za odpověď, ale asi jsem fakt blbej, co znamená zkratka s/n? + S tím GfWl s tebou…
SanchoCZ 28.10.2013 18:47
SanchoCZ
Serial number.
Hanyse.k 28.10.2013 18:51
Hanyse.k
Sériové číslo. Ještě mě napadlo, GfWL má i GTA4. To bude ještě veselo. Kdyby šlo o postup ve hře,…
L-Core 28.10.2013 18:57
L-Core
Perfekt. Šlo to podle tvého návodu L-Core! Mockrát díky :beer:
SanchoCZ 28.10.2013 20:29
SanchoCZ
Nic horšího (neschopnějšího) než GfWL asi neexistuje 3-[ Ještě RGSC :-D poslední
GTS 28.10.2013 21:19
GTS

Já mám B2 ze Steamu, tam akorát před pár týdny proběhlo překopání souborů (rušila se vazba na GfWL) a bylo nutno vyřešit češtinu. Zkus zadat s/n z krabicovky do Steamu, jako aktivaci nové steamácké hry. Třeba to projde.

Trochu jsi mě vystrašil, protože B1 mám krabicovku, na které je nápis Games for Windows. Její s/n Steam nevezme. Naštěstí(!) to nemá vazbu na GfWL.

Vyřešen je například z GfWL her Fallout 3, steámácká verze. Zabojovat bude muset Rockstar s GTA4. Osobně čekám na vyřešení GfWL u her FUEL a Red Faction: Guerilla.

Bohužel ti neporadím, netuším..

Nic horšího (neschopnějšího) než GfWL asi neexistuje 3-[

V první řadě díky za odpověď, ale asi jsem fakt blbej, co znamená zkratka s/n? + S tím GfWl s tebou úplně souhlasím. Musíš se zaregistrovat na nějakou stránku (kterou už nikdy nevyužiješ) jen kvůli tomu, abysis mohl uložit postup ve hře? - to je z jejich strany ubohost.:-/

Sériové číslo.

Ještě mě napadlo, GfWL má i GTA4. To bude ještě veselo.

Kdyby šlo o postup ve hře, snad by mohl pomoci offline účet (i když netuším, jak ten online změnit). Příští týden začnu instalovat hry na nový PC, jsem zvědav - třeba se mi podaří offline účet vytvořit.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru