Avatar uživatele
Gestas

Jakým slovem byste označili tohoto člověka?

Představte si tuto situaci: Vaše i paralelní třída má na chemii stejnou profesorku, která dává i stejné písemky. Vám se od paralelní třídy, která písemku již psala, podaří sehnat zadání písemky. Díky tomu se stačí naučit jen ty úlohy, které jsou v tom zadání. To je nadějí na zlepšení známky pro ty, kterým chemie moc nejde. Jeden člověk, kterému chemie jde, si však napíše tahák, kde má úlohy z toho papíru vyřešené a více méně vlastní hloupostí na něj profesorku upozorní a té samozřejmě dojde, že jsme si někde zadání písemky opatřili, takže nám zadá jiné otázky. Jak byste takového člověka označili?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? bolak před 2690 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
bolak

Je to amatérismus, tohle jsem ďál já na základce, ale profesionálně. Přihlásil jsem se na začátku roku, že bych chtěl pomáhat s pomůckama, a hodinu před písemkou jsem vždycky učitelce prohrabal věci, našel jsem si tu písemku kterou už měla připravenou (ona byla dost svědomitá, nic nenechávala náhodě 🙂 ) a nejen že sem si ty otázky přečet, ale tu samotnou písemku sem si den před ní napsal doma i s odpověďmi, papír si schoval pod mikinu, a při písemce jsem tam celou hodinu jen čmáral na papír nesmysle.. a když zazvonilo na konec hodiny, papír na stole jsem vyměnil za papír na bříšku a ten pak odevzdal. Za 1!!

A nebo u jedný učitelky, která strašně dbala na to aby vše bylo fér, a aby zamezilo možnosti opisovat od sebe, a proto vytvořila dlouhé lavice pro 8 lidí, takže místo běžných dvou skupin A..B.. jsme měli u nás ve třídě skupiny A..B..C..D…E.­.F..G..H …a navíc každá další lavice byla od té před ní asi 2 metry vzdálená, abychom nemohli opisovat ani od lidí před námi nebo za námi.. tak jsem se vždycky před písemkou přihlásil že rozdám papíry, ale nerozdával jsem je cik-cak, ale každou skupinu jsem rozdal do jedné lavice 😁 ..a jí vůbec za ta léta nedošlo že by měla zbystřit, když všichni koukali vedle sebe, protože z jejího pohledu tam něměli co opsat, když měl každej jinou skupinu..

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Podvodník a ještě k tomu neopatrný. A profesorku: hloupá.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
led

Gestas
Niektoré vaše príspevky akoby z oka vypadli rovnakým paralelným užívateľom.

K tým pisomkám, mali sme učiteľa, ktorému neprekážali ťaháky, kľudne mohli byť aj voľne položené na lavici. Ale beda tomu, ak niekto takýto ťahák použil pri odpovedi, alebo písomke.

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek