Avatar uživatele
22aa

Jde na Creative Zen X-Fi pouštět přes wifi videa na Youtube?

Dobrý den.
Prosím jak a kde je internetový prohlížeč na Creative Zen X-Fi?
Děkuji 22aa.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 2208 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Odpoveď byla označena jako užitečná

Bohužel, toto je příliš hloupé zařízení.

Má jen jednoduchý firmware a žádný operační systém (například Android) který by umožňoval instalaci internetového prohlížeče či youtube aplikace. Za tu absurdní cenu, za kterou se prodával kolem 3tis korun, dnes už můžete koupit levnější android telefon který toho nabídne mnohem víc viz https://android-telefony.heure­ka.cz/f:p:-3200/ . Pokud od takového zařízení očekáváte víc než jen schopnost přehrávat mp3 a jednodušší videa, rozhodně doporučuji se ho včas zbavit na bazaru a koupit místo toho raději ten android telefon v podobné cenové relaci třeba Xiaomi Redmi 4X … do tohoto totiž nikdy žádný webový prohlížeč ani youtube aplikaci nedostanete, není to možné.

Jediná cesta jak do toho youtube video dostat je ta, že jej z internetu pomocí nějakého jiného zařízení (telefonu, tabletu, počítače) stáhnete z přes usb kabel jej uložíte na jeho vnitřní paměť, bohužel toto zařízení neumí přehrávat dnes nejobvyklejší kodek h.264, pravděpodobně nahlásí jen chybu „nepodporovaný formát“ … popdora jen XviD/DivX (to jest h.263) je z dnešního pohledu už nedostatečná k praktickému použití.

Upravil/a: anonym

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?22aa Nahlásit

Otázka nemá žádné další odpovědi.



Diskuze k otázce
Avatar uživatele
22aa

A umí ten počítač připojit přes wifi tý mp4?
Viděl jsem to na youtube.

před 2208 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
anonym

vzhledem k tomu že nepodporuje dnes nejobvyklejší formát videostopy uvnitř kontejneru mp4 (mp4 není formát je to jen kontejner do kterého teprve nahážete videostopy, audiostopy titulky v různých formátech které se v čase mění a postupně přechází na novější a efektivnější … dřív v kontejneru mp4 převažoval formát h.263, dnes už je to převážně h.264 a rozhodně má smysl se už dnes poohlížet jen po zařízeních které si umí poradit i s novějším h.265. Toto zařízení neumí ani h.264 a tím méně pak h.265. Abyste v něm nějaké video přehrál musíte ho nejdřív transkódovat do staršího h.263 (XviD) a snížit mu rozlišení. Například pomocí programu AVIDEMUX, který zvládne obojí najednou, ale i tak si na opětovnou kompresi pár desítek minut v případě filmu počkáte.

před 2207 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek