Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Jde nastavit globální klávesove zkratky ?

Zdravím, dost notebooků má například tlačítka na přepínání písniček. Jak to je u notebooku, který je nemá, ale chtěl bych to tam? Na to je asi nutnej nějakej program ne? Ve kterym se dá nastavit klávesová zkratka, kterou by se přepínaly písničky? Né jako v media playeru kde je ctrl + f, který funguje jen když mám zrovna aktivní media player, a když mám spuštěnou při tom třeba hru, tak to nefunfunguje. Nevíte o něčem? Díky moc..
Změna předmětu, původně: Jde nastavit globální klávesová zkratka?? (rh)

Předmět Autor Datum
Jasne, HotkeyP, vsetko v napovede, ale pomozem ak by bol problem.
Dreamer 20.04.2010 14:22
Dreamer
Mno ale koukám že na media player to nějak nemá vliv
jakub.kubaaa 20.04.2010 15:04
jakub.kubaaa
Aky media player mas, aku verziu, aky Windows? HotkeyP dokaze to co potrebujes niekolkymi sposobmi,…
Dreamer 21.04.2010 00:37
Dreamer
winamp má global hotkeys. mediaplayer bonzuje jakou přehrávám hudbu, a žere malé děti. nebrat.
lední brtník 21.04.2010 07:13
lední brtník
Ked tak, potom mam tiez tip, ja WMP neznasam tiez, okrem ineho upravuje id3 tagy bez mojho vedomia,… poslední
Dreamer 21.04.2010 13:10
Dreamer

Aky media player mas, aku verziu, aky Windows?

HotkeyP dokaze to co potrebujes niekolkymi sposobmi, bud simulovat "neglobalne" skratky, ale v media player to nefunguje, alebo pouzit "spy.exe" v menu programu (Soubor). Vyskusaj tieto prikazy a parametre pre prepinanie pesniciek:

kl. skratka - hore: skratka ktora bude fungovat vzdy, aj ked okno nie je aktivne
Prikaz: Klávesy jinému oknu
Parametre: 18811 wmplayer.exe

Prepinanie na predchadzajucu skladbu, rovnaky prikaz a tieto parametre:

18810 wmplayer.exe

Tie cisla sa mozu pri roznych verziach media player-u lisit.

Ked tak, potom mam tiez tip, ja WMP neznasam tiez, okrem ineho upravuje id3 tagy bez mojho vedomia, ale mna prestal bavit aj winamp, nebudem to rozpisovat, presiel som na AIMP, ma vsetko z winamp co potrebujem a aj to co mi tam vzdy chybalo a nikdy som sa nedockal (ked som si o to napisal vo fore, tak ten pristup, vazne som este nikde taky nezazil). Okrem toho AIMP nema ani chyby winamp-u a je uplne free, nie ako winamp, kt. je vlastne shareware, alebo mozno lite verzia je free. K spotrebe, ma ju nizsiu ako vsetky ostatne prehravace, dokonca aj ako foobar, ktory nema vlastne ziadnu grafiku, skusal som najpouzivanejsie prehravace a AIMP mal skoro o polovicu nizsiu spotrebu ako ktorykolvek z nich.

Spat k teme, ani winamp nevie vsetko, priznavam ze ani AIMP, take mysie skratky, takze HotkeyP je nutnost, ja som si napr. nastavil rychle pretacanie skladiem (a tiez pretacanie filmov) na CapsLock, len si nieco pustim a chcem vediet ake to je, pretocit to a to co bezne trva desiatky sekund ja zvladnem za par a este ani nepohnem rukou, okrem toho to zabije 2 muchy jednou ranou, nestlacim CapsLock omylom a NEMUSIM PREPISOVAT CELY TEXT KED ZACNEM PISAT TAKTO. :-)

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru