Avatar uživatele
Hakunamatata

Jde smysl pro humor ruku v ruce s inteligencí?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 4Pro koho je otázka zajímavá? quentos, johana 56, Sarrow, marci1 před 3900 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
zjentek

to, kolika lidem přijdeš vtipná, může opravdu hodně vypovědět o tvém inteligenčním průměru ,)
Doplňuji:
jinými slovy- záleží, kdo hodnotí ..tvůj vtip je dobrý pouze tobě

Upravil/a: zjentek

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
briketka10

nevím, jestli jde humor ruku v ruce s inteligencí, ale výzkumy ukazují, že jednou z nejvíce ceněných věcí, ať už ve vztahu, u přátel nebo na pracovišti,
je smysl pro humor, hledáme ho u ostatních a jsme pyšní na to, pokud jsme označeni jako jeho majitelé, ve vztahových dotaznících se smysl pro humor umístil dokonce i před vzhledem a inteligencí.

http://xman.id­nes.cz/jaky-je-vas-smysl-pro-humor-aneb-co-jste-o-nem-nevedeli-pf1-/xman-styl.aspx?c=A080703­_143040_xman-novinky_mao

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
www

Řekl bych, že ne. Jsou velice inteligentní suchoprdi bez špetky humoru a také ale debilové (diagnóza), kteří se smějí zcela bez důvodu stále.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
marci1

Myslím, že ne. Existuje samozřejmě humor 🙂 a humor ☹. Ten kladný a nám příjemný humor mají v sobě ti inteligentní a ten urážející, popř. i již vulgární ti méně inteligentní. Pokud někdo ve společnosti o Vás vypráví super vtipnou historku, která je spíše „trochu trapná“ a potom vykládá, že to byla legrace, je to na pováženou.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Tohle je nějaké znásilněné poznání a pravidlo. Nechápu, proč by zrovna humor měl souviset s inteligencí. Lidé jsou prostě různí a inteligentní lidé právě tak. Někdo má smysl pro humor, někdo ho k životu nepotřebuje.
Na rozdíl od toho, jak vyzněla Tvá otázka, znám lidi, kteří tvoří „inteligentní humor“, a to je pro mne to pravé ořechové. Smát se vulgaritám a oplzlostem nedožáku.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Sarrow

Snad cokoliv co člověk dělá nebo vytvoří, může vykazovat určitou známku o jeho inteligenci.
Kvalita vtipu může lecos vypovídat např. o „šprýmařově“ tvůrčí představivosti, předvídavosti, znalostech, ale třeba hereckých dovednostech (imitace),…

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek