Avatar uživatele
anonym

Jde vše naprogramovat tak, že to vypadá jako realita?

Je vše zde dokonalá virtuální iluze? Podívejme se na to, jak sobecký člověk systematicky škodí ekosystému, logicky by měl být už dávno ekosystém člověkem dokonale eliminován, a člověk by zde tak zemřel hlady, nic takového se ale dosud nestalo, jak je to proboha možné, že vše pořád ještě zde funguje?

Vše je zde dokonalá virtuální iluze, není zde sobecký člověk a není zde žádný vesmír a v něm malá modrá planeta, kde je život, to vše je jenom virtuální iluze, která je inteligentní simulací ve velikém počítači. To, že se píchnete do prstu, cítíte bolest, vidíte, jak vám teče z prstu krev, to je dokonalá virtuální iluze, skeptičtí filosofové logicky požadují vědecké důkazy o tom, že vše je zde jenom virtuální iluze.

Důkaz je jednoduchý, není zde nikde pevný systémový bod, ve světě virtuálních iluzí je vše v pohybu a nemůžete zde nalézt jistotu, na kterou se lze jistě spolehnout! Vše je zde marnost a honba za iluzemi, každý lidský evoluční úspěch je jenom ubohou mýdlovou bublinou, která je zde krátce, a potom zase lidem zmizí!

Jsi obrazně ubohá levná slepice v klecovém odchovu, co snáší po celý život levná vajíčka, a do malého mozku slepice se pouští dokonalé virtuální iluze, aby si ubohá slepice myslela, že je bohem, mesiášem, papežem, guru, rabínem, prorokem, kouzelníkem, koučem, profesorem, králem, císařem, sultánem, faraonem, šlechticem, celebritou, prezidentem, diktátorem, předsedou vlády, předsedou politické strany, ministrem, senátorem, poslancem, soudcem, ředitelem, milionářem, podnikatelem, obchodníkem, bankéřem, administrátorem, programátorem atd.

Zajímavá 0 před 2947 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… piš stručně, todle odmítám číst …

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
BANAN93

Oni nás pěstují
https://www.y­outube.com/wat­ch?v=IojqOMWTgv8

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

..a je mezi tím vším snad něco, na čem lpíš?

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
cochee

No a je po bloggerovi.

před 2946 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek