Avatar uživatele
Nykki

Jde zrušit pobyt v lázních hrazený pojišťovnou?

Dobrý den,
chci se zeptat jestli jde zrušit pobyt v lázních, který hradí pojišťovna…
Doplňuji:
pobyt už je započatý

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: Nykki

Zajímavá 0 před 3715 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
da ny

Všechno jde, zvláště s určitým časovým předstihem.
Poukaz může být nabídnut jinému pacientovi (klientovi).
Lázeňský pobyt je vlastně jakousi následnou zdravotní péčí, doléčením, které může přispět ke zlepšení a stabilizaci zdravotního stavu. Lékař jej nenavrhuje pro nic za nic a často jej musí odsouhlasit a podepsat ještě revizní lékař ZP.
Zvažte vážnost důvodu, pro který se chcete(musíte) vzdát lázeňského pobytu. A počítejte s tím, že už Vám další v budoucnu nemusí být nabídnut.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
pusinka50

Když pobyt je už započatý, tak ho řádně dokonči. Nedostala jsi lázně pro nic za nic. Jestli jsi oklamala lékaře s líčením tvých zdravotních potíží, které ve skutečnosti nejsou tak velké, jak lékař napsal do zprávy a revizní lékař odsouhlasil, neměla jsi žádat o lázně. Jestli lázně nepotřebuješ, zabrala jsi místo lidem, kteří je opravdu potřebují. Zamysli se nad sebou a nad tvou otázkou. Nechápu, proč se tou „levárnou“ tady ještě chlubíš???

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Dochy

pusinka50: Není mi jasné, proč mluvíš o levárně. Máš nějaké info, které tady není? Dokažu si představit 100 a 1 legitimní a rozumný důvod, proč nelze lázeňský pobyt dokončit.

Pak mluvit o tom, že někdo zabírá někomu místo v lázních v době, kdy lázně krachují, protože jim nikdo neposílá pacienty…

před 3715 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek