Jestli je míněno koření čubrica,tak to je spíš na rožněné maso,nebo do mletého.Možná na okořenění zeleniny,ale s nivou bych ho nekombinovala,ta má sama dost výraznou chuť,škoda jí přebíjet kořením.
3Kdo udělil odpovědi palec? annas, flodur, elektrikář
před 4980 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
proc by nesla cubrica s nivou? Tak to vyzkousejte,experimentujte,nebojte se toho,a treba ke koreni jeste neco pridejte a mate vlastni osobitou chut 😉
0
před 4979 dny
|
0 Nominace Nahlásit |
U otázky nebylo diskutováno.
Nový příspěvekDrap | 1678 | |
annas | 1349 | |
Kepler | 1091 | |
hanulka11 | 985 | |
marci1 | 914 | |
iceT | 625 | |
da ny | 584 | |
zjentek | 563 | |
quentos | 538 | |
briketka10 | 493 |
Vaření a recepty |
Restaurace |
Nápoje |
Vegetariáni |
Ostatní jídlo a vaření |