Avatar uživatele
zhuzupets

Jdu k pohovoru,dojde-li i na mé finančí ohodnocení,musím odpovědět na to,jaký plat a odměnu beru v současném zaměstnání?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? Jahoda, hanulka11 před 4817 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
hanulka11

Na takovou otázku nejste povinna odpovědět.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
standa

NEMUSÍTE !

Ale z mnohaleté zkušenosti doporučuji odpovědět pravdivě…, nic tím neztratíte a plusové body můžete jen získat 🙂

Samozřejmě, že může existovat i určitá specifická situace, kdy si svou pravdivou odpovědí můžete i ´ublížit´, ale je to málo pravděpodobné.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
jahudka_vlm

Je vždy lepší odpovědět, alespoň poznají na kolik a za co se ceníte, každopádně povinnna nejste ale když to neuděláte zase máte o bod méně!

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Každý chce zachovávat mlčenlivost,kdyby jste prozradila výši své mzdy,asi by se na vás nekoukali dobře a skončili by větou..my se vám ozveme..

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
venkovan

Jednoduše. Omlouvám se, že neodpovím přesně, ale u mého současného zaměstnavatele o svých mzdách nehovoříme a nerada bych o ní hovořila i mimo. Moje mzda odpovídá standardu k mé kvalifikaci – vycházím z inzerce nabídek pracovních příležitostí pro podobné pracovní zařazení.
Mimochodem – znám několik lidí kteří nebyli do nového zaměstnání přijati protože minulý zaměstnavatel dobře ocenil jejich práci a a nové firmě když se dozvěděli o jejich platu se zdáli „drazí“. Kvalifikce a odbornost už je potom tolik nezajímala.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek