Avatar uživatele
Ušel ventil

Je Horáček normální?

Mladý Syřan se na dětské farmě v Berlíně ukájel na poníkovi ------- A toto tady chce kandidát na prezidenta mistr Horáček integrovat – Je to normální ???
Tak kdo to ještě neví – Horáček je velký vítač tady těchto přivandrovalců.

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? Drap před 2386 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
fcoop

Tobě zřejmě ušel fakt,že ulítla jsou na celém světě.
Netušíš,kdo žije ve tvé ulici.
Co s tím má Horajda společného?

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Nejen Horáček ale i celá řada dalších, včetně Porátů

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
ten který je

Znásilněné děti nebo starci skutečným problémem nejsou.Skutečný problém jsou lidé jako vy nebo já,kteří nechtějí aby se něco takového dělo i u nás v ČR.Všichni kteří sem chtějí implantovat ideologii,kde žena je na úrovni pouličního psa a kde neplatí lidská práva,jsou stejní dobytci jako ti vetřelci.

Upravil/a: ten který je

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
plebs

To není Horáček, je dávno rozhodnuto Evropu doplnit, smíchat některé dámy budou určitě spokojeni, levné pracovní síly a.t.d.
Tak jak se výroba převádí do Číny a podobných končin, / vrací se výrobky na jedno použití /, tak se doplní Evropa migranty, poněvadž populace stárne a mladí chtějí jenom požitky, naváží si historie, ani budoucnosti, poněvadž převážně děti jsou na přítěž. Nejdříve kariéra, hacienda, autíčka, dovolená hogo-fogo, konto, pěkné rauty a.p.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zjentek

Nač dramatizovat, zaregistroval jsem u tohoto pána identickou vlastnost, kterou disponoval Václav Klaus. Je to sebeláska. Zatím to vypadá, že oba pánové vlastností disponují stejnou měrou, i když zlí jazykové tvrdí, že Václav Klaus je světová jednička, nepřekonatelný, padaly i návrhy na oficiální zápis (Gulinesova kniha atd.). Vlastnost považuji za velmi nebezpečnou civilizaci, lidstvu… že se ukájel na stejném pohlaví nikomu nevadilo, fuj, raději poník, než chlapskej zadek, ble…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
magorvkleci

Michal Horáček není normální.
Syřan je nadržený.
Spolu to nesouvisí.
Vzhledem k eskalaci kampaně proti přirozené lidské sexualitě, kterou právě zažíváme, jsem zrovna dnes ráno při poslechu Rozhlasu Plus přemýšlel, že si také pořídím poníka. Gumové panny se mi totiž nelíbí.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
magorvkleci

orestez: Pobavilo.

před 2385 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
quentos

orestez: Na čem frčíš? Nemá to hlavu ani patu.

před 2386 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek