Avatar uživatele
Baromut

Je běžná bolest zubů po návštěvě lékaře?

Před 14 dny mi zubařka vyvrtala kaz a klasicky mi tam dala bílou plombu. Od té doby mě ale zub bolí jako… Vůbec přez něj nemůžu kousat, bolí mě dokonce ikdyž jen vtáhnu vzduch. Předevčírem už jsem to nevydržela a zašla za ní, že to pořád bolí. Poslala mě domů s tím, že tam nic nevidí. Podle příznaků si ale myslím, že mi navrtala nerv. Stalo se vám něco podobného? Případně myslíte, že pomůže změnit zubaře?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? JájsemRaibek před 3304 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
JájsemRaibek

Osobně jsem byl v čekárně, kdy si jeden pacient stěžoval, že byl u zubařky, mladý doktorky, právě po škole. A copak že je tam učí? Vyvrtat, zadělat. starej dobrej doktor ví, že pokud zub bolí, tak se otevře a nechá se chvíli vydýchat. Případný hnis doporučí vycucávat, následně to ošetří, dá tam vložku a doporučí, že pokud by to bolelo, tak si máte vložku vyndat. Proč? Protože zespodu něco co chce ven tlačí.
Bohužel přes úplné zavření zubu – plomba to nejde a proto zub bolí.
Nějaký navrtala nerv, na to se nehraje. Nerv je dřeň a pokud by se do ní jak říkáš navrtalo, bolelo by to ne jak sto, ale tisíc čertů, ale pak ne. Prostě je tam zánět a ten chce ven.
Takže vyprdni na zubaře a jdi k jinému, zkušenému.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Mě se to taky stalo, vrtal mi zub, zaplácnul to plombou a zub mě bolel jako šlak, tak jsem to už nemohla vydržet a šla jsem o víkendu na pohotovost, jen jsem se modlila, aby neměl pohotovost ten můj zubař a měla jsem štěstí, byla tam hodná paní zubařka, sice jsem o něj přišla,nedal by se stejně zachránit, byl tam váček, teda spíš vak, malej spací pytel, řekla bych, tak jsem mu pak aspoň „pěkně poděkovala“, protože on mi nevěřil, že to moc bolí

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek