Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailemVyřešeno Je chyba v .exe driveru ? Co s tím

Ahoj,
Potřeboval bych poradit ideálně co nejdřív. Popíšu problém. Před časem jsem si všiml, že se mi comp zahltil různým svinstvem co mi třeba v chromu způsobuje vyskakování reklamních oken, a tak jsem sehnal Malwarebytes Anti-malware, a prošťouchl jsem to s ním.

Problém je, že po vyhnání malware a následném restartu compu se se mnou přestali bavit všechny soubory typu .exe, a to včetně internetu jelikož chrome je taky.exe.... Vždy se mě to ptá jakým programem chci program otevřít (takovýto okýnko kde vám to ke způsobu otvírání chromu nabízí takový kraviny jako malování, windows media player, acrobata atd. Dokonce i když zadám otevřít internet explorer internetem explorerem tak mi to vyplivne nějaký stahovací okno, který navíc reaguje zcela postiženě. Vysvětluju si to tím způsobem (možná mylně), že jsem díky antimalwaru smazal něco co nemělo být smazáno protože to rozeznává jakým způsobem otvírat programy. Jenže jak teď z toho ven ? Nevím jak a kde sehnat nějaký driver nebo něco co by mi to vrátilo zpět do normálu, a kdybych stáhnul instalační software co bude v .exe tak mi to nepůjde spustit. A je to vůbec chyba nějakého .exe driveru ? Operační systém se mi kvůli tomu reinstalovat nechce.

A jestli se teda ptáte jakto že jsem se dostal na net když mi ty exéčka nejdou, tak je to proto, že když kliknu na "vyhledat vhodný program pomocí webové služby" tak se mi zobrazí funkční internetové okno ze kterého se dostanu až sem.

Díky předem za rady.

Předmět Autor Datum
Zkus obnovit asociace souborů: http://www.winhelponline.com/blog/wp-content/uploa ds/unassoc_1_4.zip…
IQ37 17.02.2014 01:11
IQ37
Třeba stačí obnovit asociace. Snad se opravdu jedná o .exe soubory a ne o zástupce. OS pochopitelně…
karel 17.02.2014 01:11
karel
pardon, mám Win 7
Amage 17.02.2014 01:13
Amage
Tak si tam zvol Windows 7.
karel 17.02.2014 01:13
karel
díky, pomohlo to poslední
Amage 17.02.2014 01:43
Amage

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru