Avatar uživatele
pizlicka

Je dobré přistavovat na smíšený dům podkroví? A jakou má takový dům hodnotu?

dům,v menším městě,ale na dobrém místě,jen 3km od středu města,5pluskk se zahradou a bazénem,budova smíšená,podkroví přistavované-sádrokarton,má dvakrát wc,a terasu.jakou by jste nastavili cenu,kdyby jste takovy dům prodavali? jsem se fakt špatně zeptala.pokud odhadce stanovi cenu na milion a pul,za jakou se realně prodava?

Zajímavá 0 před 2741 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Drap

Z takového popisu nejde stanovit vůbec nic. V žádném případě nelze odhadnout cenu. K tomu je potřeba vidět dům, znát velikost jednotlivých částí a přesnou lokalitu spolu se současnou cenou na místním trhu.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Kepler

Jejda, to se nedá jen tak střelit od boku, cena nemovitosti se odvíjí od mnoha faktorů. Pro hrubý odhad bych porovnal ceny za obdobný dům v okolí, ale nejlepší je zaplatit si odhadce. Nakonec se cena stejně ustálí někde jinde, podle zákona nabídky a poptávky. Rozhodně bych to neřešil přes RK, ta by tě pěkně pumpla.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
cukrar

  1. dobré či nedobré pristavování domu, to záleží a mnoha okolnostech. Osobně se domnívám, že vždy lze udělat podkroví.
  2. cena, to nelze bez podrobné prohlídky domu, dokumentů o domě, stanovit. Pokud chcete vědět co nejvíce o stavu domu, pozvěte si soudního znalce, který třeba za 10 tisíc zjistí i to, o čem neví ani prodejce.

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?ivzez Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek