Avatar uživatele
anonym

Je dána nějaká vzdálenost od společného plotu pro chov zvířat?

Prosím o radu. Sousedé si ke společnému plotu(cca 5 m od našich oken do ložnice a dětského pokoje) udělali ohradu a chovají tam slepice. Ty jsou na blátě, házejí jim tam zbytky jídla které se kazí a nepřeju nikomu ten šílený zápach když do toho zasvítí sluníčko. Zkoušela jsem se domluvit, ale bylo mi řečeno že je mají na svém pozemku. Já ale nemůžu větrat, protože poté zapáchá celý dům. Bydlení se ted stává nesnesitelné a nevím si rady. Děkuju za radu.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5073 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Vaši sousedé nemají pravdu, že si na svém pozemku můžou dělat co chtějí. Obraťte se na městský úřad a požadujte nápravu, jelikož nikdo nesmí obtěžovat druhé nadměrným prachem, hlukem, zápachem.
Ale upozorňuji předem, že to je běh na dlouhou trať.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
člověk

doporučuji raději než uřad,kde máme všichni nějaké kamarádi ,
nevštívit okresní hygienickou stanici a požádat o prověření,mají v tom povinost a je to bezplatné,protože to může ohrožovat zdraví,a rozšiřovat nemoci,třeba žloutenka,svrab,ne­moci cest dýchacích,

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Pánové Miroslavst a člověk mají pravdu.Tím ale vykopete „válečnou sekeru“, to je vám jistě jasné.Pokud už není.Ale za to to stojí.......?

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
atriplex

Počítejte s tím, že úřad ani soud nemůže přikázat sousedům, aby zvířata nechovali. Úřady mohou přikázat, aby vás neobtěžovaly. Tudíž nic nezmůžete a musíte počkat až umřou (tím myslím sousedy). A nebo se odstěhovat.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek