Avatar uživatele
bolak

Je e-mailová schránka na seznamu neomezená, anebo má taky nějakou kapacitu?

A pokud není neomezená, tak co se stane, až dosáhnu maxima, budu za ni muset platit, když nebudu chtít mazat, anebo mi kapacitu navýší automaticky zdarma?

Kepler: no právě že tam jsem se díval před tím než jsem napsal tu otázku, a pořád to nechápu >> https://ctrlv­.cz/shots/2017/03/07­/qHEi.png

protože adresář mi to píše že mám skoro plnej, počet filtrů jsem na polovině, a se zprávama taky už budu brzo na konci…tak jak to je? oblečená neoblečená, omezená neomezená?

Upravil/a: bolak

Zajímavá 2Pro koho je otázka zajímavá? annas, briketka10 před 2625 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
gecco

Mně to píše „kapacita neomezená“…
😉

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Rakira

kapacita je omezená a pokud uz nebudeš mít místo, nemůžeš přijmout žádnou zprávu. jde navýšit na neomezeně množství z kreditu a stojí to 3Kč

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mosoj

Je neomezená. To vím jistě.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kepler

Podle mně je neomezená, ale musí byt takto nastavená. Jak jsi na tom, můžeš zjistit, když klikneš na nastavení – schránka.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
pusinka50

bolak: Zbývajících 23.320 míst ve zprávách pro tebe znamená, že už budeš brzy na konci…?:-)
Nechci být za chytroui, jen mě napadlo, proč máš tolik filtrů došlé pošty, když můžeš každý podezřelý či nevyžádaný e-mail rovnou dát do spamu a víckrát ti z té adresy nic nepřijde? A proč 952 kontaktů v adresáři, z nichž jsou mnohé jsou asi nezařazené?:-) Já když třídila a mazala nezařazené kontakty, vůbec jsem už nevěděla, kam jsem psala:-)

před 2625 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

ježiš dyť to je moje minulost, to si nemůžu smazat, jednou až budu starej, tak si v tom budu listovat jako dneska babičky z 20. století ve svých tlustých fotoalbumech… a ještě rád budu vzpomínat, koho jsem to ve svým mládí spamoval, a kdo spamoval mě..

před 2624 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek