Avatar uživatele
Rokio

Je horší nosit ve škole venkovní obuv, nebo chodit v čistých ponožkách bez přezutí?

Je to úplně stejné špatné, když jeden žák chodí po škole ve venkovní obuvi a jiný nosí venku venkovní obuv, ale ve škole si ji sundá a chodí v čistých ponožkách bez bačkor či pantoflí, nebo je chození ve venkovní obuvi po škole horší?

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2604 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Mc Merkurion

… no, nejlepší jsou bačkory, za nás by „venkovní obuv“ (rozumím tomu tak, že se nepřezouvá) nebyla možná >>> PŘEZOUT ! …

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Drap

Chození ve venkovní obuvi je horší

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
RyuzakiKate

Horší je chodit v ponožkách, protože se pak úplně zničej a ještě si člověk (z valné většiny dívky) přivodí zánět močových cest, protože podlaha je studená. Mít dlouhou dobu uzavřenou nohu v botě je taky nic moc, ale vždycky je možnost si je ve třídě sundat a pak před další chůzi zase nandat. Ale z mý zkušenosti – měli jsme na gymplu takovou zimu, že by ti v obuvi bylo tak akorát. A v bundě.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Brblal

Ono je lepši chodit v čistých botách, než bos. Když člověk stoupne na napínáček nebo třeba na střep skla, poraní se a pochopí to. Navíc ten střep může být rezavý a proto tvrdím, že je lepší chodit v čistých botách, pantoflích než naboso.
Dnes v práci dostávají pracovní obuv – aby se neporanili.

před 1994 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
Dochy

Kate: Mám jisté problémy s tvrzením, že holka co nenosí bačkory dostane zánět močáku. Jo, pokud je zvyklá na 24 C a pak ji ofoukne, chápu že ji to může způsobit problémy, ale obecně, pokud je člověk na chození naboso zvyklej, tak těžko.

před 2604 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek