Avatar uživatele
Jiří Bohumil

Je k tomuto přídavnému reflektorku ke smartphonu nutná nějaká aplikace při focení pro spuštění jako blesku?

Koupil jsem si tenhle přídavný reflektorek-blesk ke smartphonu. Po vsunutí do sluchátkového jacku se mi na liště objeví jeho připojení (jako sluchátka), ale při focení se jeho funkce jako blesk neinicializuje, zkrátka bleskne jenom dioda smartphonu, ale ne reflektorek. A zřejmě by měl dostat impulz k blesknutí přes ten sluchátkový jack. Jinak ale, manuálním spinačem na boku, jde zapnout trvale a svítí a funguje bez problémů, včetně přepínání výkonu.
V dokumentaci, kterou jsem si stáhl od výrobce a kterou v odkazu přikládám, je psáno, že je kompaktibilní s iOS i Androidem. A na krabičce reflektorku je kódový obrazec, popsaný jako „Download APP and help“ a po jeho stažení Barcode Scannerem jsem se dostal pouze na tu stránku výrobce, jež přikládám.
Ale žádnou aplikaci, která by byla nutná pro jeho ovládání, jako blesku, jsem ještě nikde neobjevil, ani na těch uvedených stránkách výrobce, ani na GooglPlayi.
Pro informaci, zařízení, na kterém jej používám, je Acer Liquid Z410 s OS A 4.4.4 KitKat.
Máte někdo zkušenost, případně může někdo poradit? Díky za odpovědi.

https://kongfu­.en.alibaba.com/pro­duct/60739619303-805544952/Fac­tory_Hot_Sale_New_Pro­duct_Wholesale_Pro­table_Recharga­ble_Usb_Good_Hel­per_Looking_16_Led_Bul­b_Best_Price.html?spm=a2­700.icbuShop.prew­dfa4cf.10.7af63e25Qrs­FD4

Původní otázka
Je k tomuto přídavnému reflektorku ke smartphonu, pro spuštění jako blesku, při focení, nutná nějaká aplikace?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Upravil/a: annas

Zajímavá 0 před 2206 dny Sledovat Nahlásit



Otázka ještě nemá žádnou odpověď.



Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek