Avatar uživatele
hapiky

Je kráva hloupé zvíře?

http://zajima­vosti.info/chy­tre-a-sikovne-kravy-chytre-a-sikovne-kravy/

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? annas před 2404 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Asi jo, jinak by využily stoupajících cen másla, založily by odbory a začaly farmářům diktovat podmínky. A taky řetězcům, aby si snížili marže.

Upravil/a: Kepler

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
led

Nie, pod svojou zdanlivou nevšímavosťou skrýva hĺbavú myseľ. Jej zásada 2×meraj a raz prežuj ju radí medzi zdanlivých hlupákov. Svojim nevinným „tupým“ pohľadom odrádza zvedavcov od všetečných a zbytočných otázok. Nenecháva sa rušiť ani nátlakom nedočkavcov. Ale ak ju preberiete zo zdanlivej letargie, máte čo robiť aby ste ušli jej reakciám od dupnutia nohou, mávnutia chvostom a kývania rohatou hlavou.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
annas

Myslím s,i že kráva si pojmenování hloupá nezaslouží. Stejně tak jako slepice.

Nadávka „hloupá kráva“ vznikla zřejmě podle toho, že kráve vzhledem ke své velikosti je nemotorná a při chůzi pomalá, jako by byla líná. Stejně třeba když přežvykuje zelené, tak u toho leží.

Myslím si, že je to pozůstatek minulosti.

Upravil/a: annas

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Pokud dojí mléko zdarma a nedostane za to zaplaceno tak ano.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dr.luha

No, na pastvu moc inteligence nepotřebují. Trávu není třeba lovit, nebo přelstít a sežrat. Ale protože mají vekou hlavu, tak se dá do ní vpravit něco navíc. Mají dokonce hudební sluch: https://9gag.com/gag/aV­M3Nww?ref=fsi­debar

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kryšpín

Před dávnými lety jel můj šéf přes Plzeň a tam z fakulty kráčela hezká vyprsená z PVC dáma zpívala si s radostí. – Já jsem ta chytrá kráva co studuji v Plzni práva, za tři tejdny doktorát a jdu budovat právní stát

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
led

Kepler, práve kvôli tomu, aby sa kravy nespojili do nejakej odborovej organizácie, či samostatnej politickej strany, si ich majitelia najímajú známych kravských chlapcov – cowboyov. Tí svoje stádo zastupujú pre „vykoriťovateľmi“ a udržia v medziach „slušnosti“. Moment, prepáčte, to nie je o ľuďoch?

před 2403 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek