Avatar uživatele
Michal Kole

Je lepší chlebovka plastová z tvrzeného PVC nebo propylenu (PP) či polyetylenu (PE) nebo klasická ze dřeva ?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 4046 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
www

Vzhledem k trvanlivosti dnešního chleba je to celkem fuk.
Osobně dávám chléb do mikrotenového sáčku a uložím do chladničky.
Z tebou jmenovaných možností bych preferoval dřevo.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
zjentek

viděl jsem ty plasty a sklo se rosit, když je tam více čerstvého pečiva. Dřevo to nedělá .)

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Matthew

My máme doma dřevěnou odjakživa, vypadá to i lípe než nějaká plastová a celkově se mi nezamlouvají kombinace plastu s potravinami. Proto dokonce i krajím na dřevěné desce :)

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
huxa

mě osobně vyhovuje dřevěná, nenatahuje pečivo a hlavně chleba vůni plastu ale dřeva

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
hanulka11

Koupila jsem dřevěnou ale ne že by snad byla nejlepší, ale prostě se mi hodila do kuchyně. Chleba a pečivo je tam stejně tak 1–2 dny . Kupuji vždy čerstvé. Myslím ,že to je spíš po letech zase módní záležitost ,mít chlebovku .

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Ze jmenovaných možností asi dřevo, ale stejně se do ní nemůže dát jen tak, bez dalšího obalu. Nejlépe plátěného.
A hlavně, záleží na kvalitě chleba.
A z kvásku, ne pouze z droždí, ho již téměř nikde nepečou.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
huxa

re: hanulka, neviděl bych to tak špatně :) jak píše www, že ho dá do sáčku-tam snadno navlhne a proto je lepší chlebník, musí se koupit čerství chleba, dva dny vydrží, třetí den se z něj udělají topinky a čtvrtý den se koupí další :)

před 4046 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek