Avatar uživatele
slevin

Je levnejsi odebírat energie od Bohemia Energy, nebo např. od RWE, ČEZ atd?

nabizeji mi smlouvu, ktera je vyhodna v tom, ze je na dobu neurcitou, maji udajne levnejsi plyn i elektrinu a navíc ruzne bonusy, jako pojisteni domacnosti, slevy v obchodech, na benzin atd…

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? johana 56 před 2931 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Kepler

Já bych se tím vůbec nezabýval. Spousta dodavatelů se tváří, jako že jsou levní a nakonec se ukáže, že to tak není. Nejdřív nalákají zákazníky a dříve nebo později zdraží. Existuje na netu spousta různých kalkulaček. Jednou jsem jednu ze zvědavosti použil a v ten moment jsem měl za dveřmi dealera, taky byla spousta otravných telefonátů. Nikdy více!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Zindal

Na porovnávání v kalkulačkách bych se vyprdnul, jelikož většinou obsahují jen základní produkty a ne ty akční, ty se dozvíš až přímo u nich. Pokud ti Bohemie nabízí produkt na neurčito, tak v podstatě nemáš co ztratit, my je máme doma na tři roky a cenu si s nimi zatím držíme oproti dominantu nižší, což byl náš hlavní záměr. Za zkoušku nic nedáš. 😉

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Hans51

Možné to samozřejmě je, ale smlouvu si před podpisem podrobně prostudujte, zejména podmínky její výpovědi či odstoupení od ní.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Nelze jednoznačně odpovědět. Vždy je nutné porovnat produkty od více firem. Může se to lišit io v různých lokalitách

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Nejlepší by bylo odebírat na černo, ale to je trestné.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
postcd

může být, já bych použil pro porovnání službu jako https://www.chci­vyhodnejsiener­gie.cz/

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tomindo

Zdravím, osobně si myslím, že je vždy výhodnější odebírat energie od alternativce, jelikož ten vám dokáže poskytnout mnohem atraktivnější cenu než státní podniky, který nemají potřebu cenu snižovat jelikož maj zákazníků dostatek. Oproti tomu firma jako je právě BE a další si své zákazníky získávají na základě toho, že si ty nižší ceny mohou dovolit a většinou nezůstane jen u toho a dostanete k tomu i různé klientské bonusy.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Piroh

Zdravím, já mám zkušenosti pouze se smlouvou na dobu určitou dvou let, škoda že už tenkrát nenabízeli i tu bez závazku, pak už by to pro mě bylo téměř dokonalý, ale nee nebudu přehánět zas. Jestli vám ji nabízí tak já bych do toho asi šel, ta smlouva má hlavní výhodu v tom, že když se vám něco znepříjemní, tak bez problému odejdete. Cenově však nevím jak moc ušetříte, je to hodně individuální.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek