Avatar uživatele
Godzilla001

Je mi 12 let mám 175 a vážím 72 kg......jak mám zhubnout ? :((

Ahoj,Je mi 12 let,měřím 175 cm a vážím 72 kg a poslední týden prázdnin jedu do Itálie a potřebuji zhubnout,snažíme se už 3 měsíce ale výsledky se nedostavují,jak mám cvičit ?

Zajímavá 0 před 3938 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
marci1

Doporučuji tyto již položené otázky a odpovědi :http://www.od­povedi.cz/sear­ch?q=jak%20zhub­nout

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Lol*

Musíš se řídit podle tvého pocitu. Jestliže děti v tvém věku měří o 20cm méně, je pochopitelné, že jsou i lehčí. Pokud si připadáš při těle, jsou dva způsoby jak zhubnout : 1. Pokud sportuješ, stačí upravit jídelníček na zdravější jídlo 2. Pokud nesportuješ, ale jíš zdravě, najdi si sport, který tě bude bavit. Uvidíš, že to zabere.
Hodně štěstí! 🙂

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
anonym

Děvče, tady je na stejné téma moře otázek a na ně je tu spousta odpovědí. Ono to hubnutí zase tak jednoduchá záležitost není. Chce to změnit jídelníček, přidat pohyb, odstranit případné stresy atd.
Nakonec je hlavní otázkou, jestli by nebylo pro tebe lepší uvědomit si, že každý člověk má své dispozice. Jsi ve věku, kdy určitě v souvislosti s pubertou se tvá postava bude výrazně měnit.
Jak bych tě mohla přesvědčit, aby sis Itálii nekazila tím, že 3 měsíce předem panikaříš s hubnutím, které stejně nefunguje?
Je dobře, že chceš cvičit. Vyber si ten druh pohybu, který tě bude těšit. Cvič pro svůj dobrý pocit a pro pohodu, nejen pro to, abys zhubla. Tělo si zpevníš a díky tomu se budeš vidět jinak.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Zdraví