Avatar uživatele
anonym

Je možno nějakým zbůsobem docílit umělého potratu na začátku 13tt. Dr. mi řekla, že mi jej nep

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? anonym před 5074 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
Miroslavst

Nezlobte se na mě, ale souložit bez ochrany ano, ale nést důsledky tohoto jednání ne. Většinou se to říká nám mužům, že přemýšlíme ocasem, ale jak tak koukám, neplatí to jen pro nás.
Ale dost bylo poučování. Pokud se nemůžete z jakýchkoli důvodů o dítě postarat, bude nejlepší po porodu jej přenechat k adopci nebo babybox.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
mapaf

Když už jste vydržela do 13 týdne tak snad vydržíte až do konce ne?? :)Jinak není přece třeba se čeho bát, že by jste se o dítě nedokázali postarat… Sic ho můžete dát v nejhorším případě do babboxu jako tu poslední možnost, můžete se o něj taky starat , když už zvládáte dvě děti a s malou případnou pomocí od státu, dobročinné organizace či církve a podbně by jste toto měli zvládnout už určitě…:)
Zdraví Martin Basil Pavel Prokop Pavlíček

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
anonym

Dobrý den.Víte o tom,že potrat je opravdu VRAźDA? Popřemýšlejte o tom!!!To dítě ve Vás chce žít a již vlastně žije.Nestaňte se VRAžedkyní!!!Je mi s toho opravdu smutno když si uvědomím,že to dítě které je ve vašem bříšku a již vnímá tlukot Vašeho SRDCE také již mimosmyslově vnímá ,že JEJ CHCETE ZABIT a tudíž jemu vzít základní lidské právo a TO PRAVO NA ŽIVOT!!!!!!!Já Vás nesoudím,ale jste přece již dvojnásobná MATKA a máte CIT!!!NEDĚLEJTE TO!!!Když to dítě nechcete tak máte přece jiné možnosti.Donoste prosím to dítě a dejte je k ADOPCI hned po narození aniž by jste jej viděla!!!Jiný manželský pár který nemůže mít vlastní děti Vám bude za tothoto nádherného tvorečka vděčný.Nemnějte na svých rukou NEVINNOU KREV.Nepíši Vám to ve zlém,ale v dobrém.Jistě bude vše dobré,když se zachováte správně.ZAJ-PO.

Zdroj: JSEM ZDRAVOTNI SESTRA.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Rodina a vztahy