Předmět Autor Datum
"Jak to mám udělat" - naučit se programovat? A možná i proklepnout vyjmenovaná slova po r? Google -…
JoDiK 12.04.2014 19:02
JoDiK
Dobře a může mi prosím odpovědět někdo normální? Jak to mám udělat? Pan motorka je asi velký frajer…
jssj 13.04.2014 10:43
jssj
Jakým automechanikem? To je spíš jako by ti řekl, že si máš přečíst stránku v manuálu, kde je to nap…
Wikan 13.04.2014 11:07
Wikan
Kdyby napsal hotovej příklad ano a cakat, ze to niekto spravi za teba je podla teba normalne, ze?…
shiro 13.04.2014 11:12
shiro
On ti poradil spravne. Mas sa naucit programovat. Dal ti aj link. Kvoli takym jak ty to dnes vypada…
MM.. 13.04.2014 11:31
MM..
http://www.jakpsatweb.cz/javascript/operatory.html…
MM.. 13.04.2014 11:38
MM..
Nejsem normální. Abych použil tvoji analogii: Tys nepřišel do servisu a nechtěl jsi vymenit žárovku.… poslední
JoDiK 13.04.2014 12:00
JoDiK

Dobře a může mi prosím odpovědět někdo normální? Jak to mám udělat? Pan motorka je asi velký frajer ale radit neumí. Kdyby napsal hotovej příklad byl by dotaz již vyřešený a nemusel psát tak dlouhý text. Bohužel pouze machroval takže to ani on neví. Poradí mě někdo?

Nebo až ráno přijde ke mě do dílny někdo že chce vyměnit žárovku u světla , tak ho mám taky poslat ať se jde vyučit automechanikem a pak ať si to vymění?
Dík za odpověď, a rady o hovně nepište. Dík

On ti poradil spravne. Mas sa naucit programovat. Dal ti aj link.
Kvoli takym jak ty to dnes vypada jak to vypada. Kazdy tupec vrta do OpenSSL a potom sa divia ze to je emental. Mali by uz konecne zaviest povinnost prisnych skusok pre akekolvek tvorby/upravy SW, podobne jak v kazdej inej branzi, ptz bez nich to ludom pada vsetko na hlavu. Jak keby kazdy dement mohol stavat mrakodrapy ktore sa kazdy tyzden zosypu a pozabijaju 1500ludi.

Nejsem normální. Abych použil tvoji analogii:
Tys nepřišel do servisu a nechtěl jsi vymenit žárovku. Tys přišel do klubu, kde se schází servisáci a zeptal ses, jak to máš udělat, aby ti to světlo na autě svítilo kromě dopředu ještě taky do zatáčky. V klubu předpokládají, že seš taky servisák, když se vrtáš do světel a protože podle formulace dotazu odhadnou, že teprv začínáš, tak ti samozřejmě poradí kde to zjistíš a co k tomu potřebuješ, tak aby sis na to mohl přijít sám a "užil si", až to budeš realizovat.
Ty jsi snad očekával, že když se v tom klubu takhle zeptáš, že ti někdo odpoví: jasně, kde máš to auto, já jsem si zrovna jedno takový udělátko vyrobil, tak ti to tam s radostí zamontuju? Tak promiň, to potom fakt nejsem "normální".
No a taky trochu "machruju", to máš pravdu, ale fakt jen trochu - prostě když chceš vrtat do světel a předvedeš, že pomalu ani nevíš, co tam svítí, tak se nediv, že si do tebe rýpnu...

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru