Avatar uživatele
johny.bello

Je možné mít vize do budoucnosti?

Chtěla bych vědět zda je možné míti určité vize do budoucnosti ať už ty špatné nebo dobré kdy člověk něco vidí a ono se to pak třeba po pár dnech, měsících, letech stane? Docela dost mě to zajímá jestli je někdo tady z vás kdo něco podobného zažil.

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5167 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dudu

Říká se, že na podobné vjemy jsou citliví především mladí lidé. Mám nezapomenutelný prožitek z noci na 21.8.1968. Tehdy se mě zdálo, že jsem v nějaké místnosti v Praze, kde ve skupinách stáli a vzrušeně debatovali tehdejší čelní představitelé, já mezi nimi procházel, koukal jim do tváří, avšak neslyšel o čem hovoří. Vstal jsem do práce. Před pátou jsem si tradičně zapnul rádio, ale místo zpráv zněla přerušovaná hudba. Stále nic netuše pod dojmem snu i výpadků ve vysílání jsem vzbudil otce a vyzval ho, aby šel poslouchat rozhlas, že se něco děje. V autobuse asi po ujetí desetí kilometrů jsme pak všichni strnuli při zprávě o tom, že se k nám valí armády pěti našich „tehdejších spojenců“. Věřte, že po letech mám při této vzpomínce husí kůži!

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anetadela1

Mě se občas stane to co Klarise. Najednou mám v hlavě obrázek, že se např. něco přihodí. Během pár setin sekundy je ale pryč. A pak když se to stane, tak mi teprve dojde, že jsem to ve svý mysli vlastně už věděla. Kdysi mi jedna paní řekla, že tuto schopnost mám a když jsem se jí zeptala jak si ji udržet a vnímat ji víc, tak mi řekla, že na to musím přijít sama. Bohužel, či bohudík, jsem na to nepřišla. A mám pocit, že se to pomalu vytrácí. Už dlouho jsem toto nezažila. Možná naposledy před 2 lety, kdy zemřel můj děda. Byli jsme u babičky a když jsme odjížděli, tak nám děda mával a mě najednou probleskla myšlenka, že ho vidím naposledy. Ale jak už jsem psala, nevěnovala jsem tomu pozornost. Pak, asi za měsíc, byly Velikonoce a já měla nutkání jet za babičkou a dědou. Ale nejela jsem ☹ Maminka mi druhý den volala, že děda zemřel.....Pak mi došlo, že jsem to vlastně tušila, aniž bych o tom víc přemýšlela…

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
mojitek

Samozrejme ze to mozne je.Clovek celkove a potazmo i jeho mozek je a bude jeste dlouho neprobadana oblast.
LOGIK : uz nezer ty lysohlavky

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Klarisa

Ano můžete mít určité vize do budoucnosti,já je mám občas,vidím budoucnost v rozmezích několika hodin nebo i dnů a všechny se vyplnili.V tomto okamžiku se mi stane to,že zůstanu v takovém tranzu,přestanu vnímat přítomnost,před sebou jakoby vnitřním zrakem vidím film budoucnosti,který se do puntíku splní.Nedá se to ovlivnit ani přivolat.Přichází to zničehonic.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Tombik

Hodně senzitivní jsou na tyto vjemy (budete se divit) miminka. Jednou jsem četl, že byl vynalezen lék sovětské výroby (snad kortixocifan-nebo tak nějak) a že ten dokázal uchovat senzitivnost vnímání budoucnosti po několik let. S postupem času ale děti často zešíleli nebo se zasebevražidili…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Logik

Když budeš poctivě studovat, tak můžeš jednou vytvářet futurologické projekty. Já například navrhl rozšíření Panamského průplavu a za 15 dní televize hlásila že už projekt začal. Předtím jsem však napsal scénář k Sametové revoluci roku 1989. Musíš hledat to co lidé chtějí a s čím souhlasí.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kájulka22

Já žádné nemám a osobně si myslím, že je to blblost ale možná to fakt může být nevim.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Nico 16

Je pravda, že se to stává. Moje BFF dostává vize, vypadá to tak, že když něco dělá, tak najednou už vůbec nevnímá nic jiného než tu vizi. Jednou byla u nás a udělalo se jí špatně, že se něco špatného stane a vida rozešel se se mnou kluk, s kterým jsem chodila 7 měsíců a před pár dny se stalo, že viděla, že někdo umře a co myslíte, dnes mi umřel křeček. Nemá je moc dlouho, ale už několik let používá kyvadlo. To je zvláštní kamen na provázku a vy se zeptáte na otázku a kyvadlo buď e bude kývat ze stranu na stranu nebo kolem osy. Několikrát jsem to viděla a je to opravdu pravda. Je to zvláštní. Kdyby jste o tom někdo věděli víc než doteď my, prosím napište. Začíná být zoufalá.

před 2894 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek