Avatar uživatele
pavel03

Je možné sledování soukromých zpráv na facebook?

Nedávno jsem posílal kamarádovi fotku na do soukromých zpráv na FB. Po pár vteřinách se mi účet odhlásil a požadoval opětovné přihlášení, ale místo mého profilu, stál nápis " Váš profil byl zablokován". Jak je možný že Facebook, který tvrdí, že ve zprávách máme soukromý, zjistil nelegální obsah na Fb zprávách?. Řeší se to nějak dál?

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? VeRe1983 před 3281 dny Sledovat Nahlásit



Odpovědi
Avatar uživatele
VeRe1983

Jde o to, zda daná fotka neodporovala pravidlům užívání Facebooku. Kontrola nutně nemusí probíhat za přítomnosti lidského faktoru, FB má možná nějaký mechanismus, čím potenciálně „nežádoucí“ obsah vyhodnocuje a uživatele případně sankcionuje.

Já jsem nedávno chtěl sdílet na zeď klip od Napalm Death, který na YT uploadoval přímo vydavatel, čili autorská práva v pořádku. Nešlo o videoklip v pravém slova smyslu, byl tam jen cover alba. A nebylo mi sdílení umožněno s tím, že jde o „explicit content“. Nevím na jakém základě, zda drsnější cover desky, byť malovaný, zda text. U tebe to může být podobný případ.

Zda se to řeší, těžko říct. Mě FB jednou sekýroval kvůli totožnosti, tak jsem mu nahrál dle pokynů občanku a měl klid. Máš nějaký formulář či link kam můžeš podat odvolání?

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
www

Podívej se do nastavení FB a zruš vše, co nechceš. Poté nebude vidět tvoji komunikaci kdekdo.
Tedy záleží především jen na uživateli a jeho nastavení.
Zkušenost

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?beer Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek