Avatar uživatele
bolak

Je možné věštbu reklamovat, když se nesplní co bylo slíbeno?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 9Pro koho je otázka zajímavá? annas, honza19hk, manon, iceT, barnajka, Wang, Damiana, briketka10, anonym před 4217 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
anonym

Můžeš si stěžovat u nadřízeného orgánu se sídlem v Thébách.

3 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?anonym, anonym, Damiana Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Damiana

Když už se vydáš na pospas šarlatánům, musíš být připravený na to, že tě vosolí jak chodník. Z reklamace se budou určitě snažit znovu vykecat, jsou to přece zdatní manipulátoři a navíc si dávají moc dobrý pozor, aby neplácli něco konkrétního. To tenhle maník – to byl jiný frajer – zde, klasický hejlovský příklad.
http://www.no­vinky.cz/koktej­l/280218-vim-o-vas-vse-iluzionista-nicil-lidi-prisne-duvernymi-informacemi.html
A reklamace věštění se řeší i tady…
http://www.ves­tirna.com/forum/u­kaz.php?ID=8510­2&rd=56

1 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?briketka10 Nahlásit


Avatar uživatele
ratava

:o) to je stejné, jako byste chtěl reklamovat předpověď počasí, tam vám taky slíbí, že bude pěkně a vy pak moknete v tílku a bos, nebo si jindy naopak nesete zbytečně deštník/pláštěnku…

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
M.

Nemáš tomu co věřit. :D

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Drap

Samozřejmě, službajako každý jiná. Pokud se nevyplní, můžeš žádat nové věštění.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
led

Každá veštba k splneniu potrebuje
1 – vieru vo veštbu, v jej výklad
2 – vieru vo veštbu v jej druhý opačný výklad prvého
3 – v prípade nenaplnenia veštby v ani jednom výklade, hľadať chybu v sebe, svojej nedôvere, v zlom pochopení, v okolnostiach, ktoré zabránili naplneniu veštby.

Žiadna stažnosť v prípade veštby nie je oprávnená, veštec má vždy pravdu, len človek ju prekrucuje podľa seba a znehodnocuje tak ťažký a zodpovedný obsah veštby. Veštby nereklamovať!
Doplňuji:
Mne vyveštili vyveštili ža v deň mojich 30.narodenín zomriem.
Mám to – nenaplnenie veštby – reklamovať? Alebo považovať tých ďalších viac než 30 rokov za druhý život? A čakať, až v mojich 3×30.narodenín (90) sa veštba naplní?

Upravil/a: led

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
terry

Mám dojem, že ti, kteří věští, neslibují.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Moniška

Ano to samozřejmě můžeš ale nejdřív si ověř jestli ten kdo ti věštil není podvodník a neplácá lži jen pro peníze i třeba když na to nevypadá.Jestli ti nebude chtít vrátit peníze tak ho můžeš samozřejmě zažalovat:)

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Danča84

Věštba se vždycky „vyplní“, protože ti co se tváří že věští, mají ve skutečnosti jen naučených několik frází, které pasují na všechny. Ty si pak už jen poupraví podle toho, co jim před věštbou o sobě kdo řekne. Nic konkrétního nikomu neřeknou, jen samé „mohlo by“ a podobně. Jen tahají peníze z lidí, kteří věří více čárám než Pánu Bohu – ale zase, dobře jim tak:-)

před 4188 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

Moniška: A všude to jde? I v Trutnově třeba?

před 4213 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
manon

Damiana: Internet je hezká věc, že jo, ale jako každá věc, která má tolik dobrých stránek, musí mí zákonitě i řadu špatných. Varovné :) Začneme z toho trpět stihomamem :)

před 4216 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
bolak

ratava: No to teda nemáš, věštec je osoba samostatně výdělečně činná, a za věštbu se prej platí třebas 500Kč, narozdíl od předpovědi počasí, která je zadara. Čili mělo by to bejt stejně jako u každý jiný služby. Když si koupíš rádio a doma zjistíš že nemá vnitřek, tak ho aky půjdeš vrátit nebo ne?

před 4217 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
ratava

Opravdu je předpověď zdarma? Takže když je Český hydrometeorologický ústav zřizován Ministerstvem životního prostředí, platí ho kdo? Česká televize je placená z čeho? Na komerčních TV koukáme na reklamy jen tak? Internet máme taky zdarma? Noviny kupujeme za úsměv? Jediná předpověď zdarma je možná nějaké pozorování šišek, ptáků a žab :o)

před 4217 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek
Zajímavé otázky v kategorii Nakupování