Avatar uživatele
luckykubrt

Je možné, aby nás druhé státy soudily za obranu našich hranic?

Jak vidno chystá se k tomu Německo !
https://aeronet­.cz/news/nemec­ka-prokuratura-je-pripravena-provadet-razie-a-domovni-prohlidky-v-cr-a-na-slovensku-u-podezrelych-osob-ktere-jsou-obvineny-ze-smrti-nemeckych-obcanu-na-ceskoslovenskych-hranicich-v-dobach-opony/
To mi připomíná dobu před 2. světovou válkou a gestapo. :(

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? aliendrone před 2325 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
orwell

Jak vidno, možné je všechno. Ono různých zákonů a smluv je tolik, že těžko se v tom vyznati. Například (cituji přímo ze Schengenské dohody – nebo co to vlastně je) v takové malé modré knížečce s názvem „Česká republika vstupuje do Schengenu“ se na str. 10 píše kromě jiného: Pokud by došlo k ohrožení bezpečnosti či veřejného pořádku, bude moci česká vláda (nebo některého z ostatních schengenských států) rozhodnout o dočasném znovuzavedení ochrany vnitřních hranic včetně obnovení hraničních kontrol. Takové opatření však může být přijato pouze ve výjimečných případech a po dobu, která by neměla být delší než 30 dnů (příp. po dobu přetrvávající hrozby). Rozsah provádění takových kontrol na hranicích bude vždy záviset na rozsahu a intenzitě takové hrozby.
Oj, oj, tam se toho ještě píše… Ale ten skutek nám jaksi utek. Nebo to už neplatí? Nebo situace s teroristickými útoky a již stovkami obětí, znásilňování žen atp. není ještě ohrožení bezpečnosti či veřejného pořádku? Proč jsou tedy leckde betonové zátarasy ve městech, samopalníci na náměstích, tržnicích… To nějak nechápu. No, přeber si to jak chceš, ono se dnes spoléhá hlavně na to, že si občané povětšinou nic nekontrolují, nečtou, nesledují a berou to jako „co naděláš…“ Ono by se dalo hodně dělat, ale musela by k tomu být politická vůle. Zde se můžeš ještě podívat, co se asi považuje za veřejný pořádek a neohrožování bezpečnosti. Má to být video z nádraží v Paříži o letošním Adventu. Já jsem tam nebyl, takže to nemohu potvrdit, ani vyvrátit, ale vypadá to dost věrohodně.
https://video­.twimg.com/ex­t_tw_video/9376521483­38270208/pu/vid/1280x720­/UzlH7OgO-3zQBOHl.mp4

Upravil/a: orwell

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
fcoop

Aeronet.cz, je údajně „připravovaný českými a slovenskými krajany žijícími v Holandsku, Rusku a v USA“. Příspěvky dikcí připomínají sovětské okupační noviny z roku 1968. Oproti těm jsou však v bezchybné češtině.

Dobrý je také „Sputnik“.

Projekt je dílem ruského státního mediálního koncernu Rossija segodňa.

Jsou to ruské dezinformační weby.
Nevěř všemu,co si někde přečteš.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Drap

Samozřejmě podle Lisabonské smlouvy to možné je.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
plebs

Lucky podívejte se do Dublinské a Lisabonské Smlouvy, tudíž EU jedná a vyžaduje vše podle práva, z důvodů čím se Česká republika zcela dobrovolně zavázala.
To takový podvodník soudruh Dubček, který studoval pět let komunismus v Moskvě pozapomněl, že jsme v RVHP a vázání vojensky Varšavskou smlouvou, poté pobláznil národ o dalším primitivním komunismu, výsledek pouze jsem dotáhl Sovětská vojska a rakety s následnou tvrdou normalizací se soudruhem Slovákem Husákem.
Vemte si, jak by to asi dopadlo, pokud by samuraj a jeho družina pobláznila celý národ a to v době kdy jsme součásti obranného spolku NATO a chtěla by v Česku kapitalismus s lidskou tváří a tím svrhnout demokratický právní řád.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
dubraro

Je lépe být souzen dvanácti než nesen šesti.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
aliendrone

To, že „něco napsal Aeronet“ NENÍ důvodem k odlišnému přístupu k informaci, než když to napíší třeba „Novinky“ nebo „Parlamentní listy“ (to, že za Aeronetem stojí přinejmenším prorusky pozitivně orientované síly [pokud ne Rusko samo], je dostatečně známo).

Naopak VŘELE DOPORUČUJI číst i JINÁ média, než ta oficiálně protěžovaná. Všude se totiž nachází informace, které lze analyzovat a poté si udělat vlastní názor.

Je to pár let dozadu, co v Řecku byly ohromné nepokoje, statisíce demonstrantů v ulicích – a naše média ani muk. Za mnohem důležitější se v zahraničních zprávách považovalo téma „Kvalita obědů v rakouských školách“(konkrétně TV Nova). A to navzdory tomu, že internet toho byl plný, na YT mraky videí atd.

Není třeba děla paniku, počkejme a uvidíme. Může jít jen o blábol, ale NEMUSÍ.

2 NominaceKdo udělil odpovědi nominaci?Mc Merkurion, ivzez Nahlásit


Diskuze k otázce
Avatar uživatele
Mc Merkurion

aliendrone: …máš vyďobáno, tak jsem ti dal aspoň nominaci za správný názor: …je sice pravda, že jsou proruské, ale v čem se liší od těch oficielních proamerických? … v ničem …

před 2325 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
aliendrone

WOW, vyďobáno!! :) THX!! :)
Přesně tak, jen mi přijde, že čtením Aeronetu apod. se přeci jen dostaneš o příslovečný fous dál, protože pokud s přiměřenou četností dokážeš odlišit bláboly od faktů, tak je na druhou stranu velmi jednoduché zjistit, co se před námi „naši velkomožní“ snaží skrýt. Tam to řeknou na plnou hubu a bez příkras. (pokud zrovna nekecají :D :D :D)

před 2325 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

fcoop: Já si ještě pamatuji ze školy, že jsme se učili ruštinu a sbírali jsme „vesolie kartínky“ (nevím už přesně rusky, ale česky to je veselé obrázky). Navíc jsem slovan – čech a je mi bližší brat slovan – rus než němec a amík. Ti nás v 1945 taky přišli osvobozovat od němců. Nechci do nich ržpat, ale vážně si koledujou tím jak se roztahujou. Člověk by řekl, že hledají místo pro svoji migraci… jsou jak nenažrané kobylky. :( Však co, je nás jen 10 miliónů, to skoro není národ, že ? :P

před 2325 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

plebs: Spíše teď to zavání totalismem. Tomio Okamura má ale DEMOKRATICKOU stranu ! To už je slyšet přímo v názvu „Svoboda a přímá DEMOKRACIE“. 😉 S Okamurovou odvolatelnosti politiků a taky zodpovědností, kterou by politici museli nést se politici bojí o svá korýtka. Jinak jsme zůstali tam, kde jsme byli před volbami. Akorát Babiš si polepšil, že se stal premiérem, ale soud už napadl i jeho EET. No a to, co bylo v minulosti byla přece v zásadě obrana naší země. Já samozřejmě nesouhlasím se zabíjením, ale nechtěl bych, aby nám němci zabrali naši svobodnou zem !!!

před 2325 dny Odpovědět Nahlásit
Avatar uživatele
luckykubrt

Drap: No jen aby nebylo těch němců víc než jen těch čtyři až k nám znova polezou. Jak je uvedené ve zvýrazněné větě v tom článku narušují náš suverenní stát. Samozřejmě slušní němci jsou zde vítání, ale ne ti se zbraněmi. :(

před 2325 dny Odpovědět Nahlásit
Nový příspěvek