Avatar uživatele
amendy

Je normální myslet na bývalého partnera rok po rozchodu??

Předvíce než rokem jsem se rozešla s přítelem (zamiloval se do jiné), a není dne abych si na něho nevzpoměla. Hrozně mi chybí i přesto co udělal a mám pocit, že ho stále miluji… Měla jsem už pár schůzek, ale nic z toho nebylo… respektivě mě žádný nezaujal… Je mi 32 let a mám pocit, že mi ujíždí „vlak“… Jak mám fungovat dál s těmito pocity?

Uzamčená otázka

ohodnoťte nejlepší odpověď symbolem palce

Zajímavá 0 před 5242 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
panenka

ano je to normální v každem z nás jsou ukryty určité vzpominky a trvá vždy hodně dlouho než ten dotyčný opravdu dokáže zapomenout.znám i lidi kteří jsou už s jinými partnery ale stále myslí na toho prvního.skus se trochu třeba odreagovat běž na diskotéku,s ká­moškama ven hlavně se nezavírej doma jakmile budeš neustále doma budeš furt na něj myslet akorát si budeš ubližovat a to ty přece nechceš tak šupky dupky na nějakou zábavu a užívej si to jak můžeš na světě není přece jeden chlap a je jich více a třeba už na tebe někde čeká a ty o tom ještě nevíš

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
Retko

Tak pokud ma jinou a funguje jim to, tak by asi bylo nehezke se jim do toho plest. A pak musis spis hledat jinde… Jinak by mozna stalo za pokus mu to rict, at uz se stane cokoliv, ztratit nic nemuzes. Kdo vi, mozna on chodi s jinou a taky mysli na tebe a boji se ti to rict, protoze si je temer jisty ze ho nesnasis za to co ti udelal. Mozne je vsechno. Takze odvahu a do toho..

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
LuciJe

Ano, je to normální. Obvykle na takové stavy zabírá „vztahová homeopatie“ (léčení podobného podobným 🙂, tedy, najít si partnera, s kterým budete spokojená. Pak se najednou zapomíná velmi snadno.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Michal

Co by na tom bylo nenormálního.Ale pozor ,jsou věci,které se neopakují.Je na Vás jak se s celou situací vyrovnáte.Dopo­ručuji navyrábět si modly a stavět hráze novým proudům.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Nuk nuk

Je to úplně normální. A ne jen rok, některým z nás to vydrží i déle.
Zkuste být co nejaktivnější, na¨jděte si pr volný čas maximum věcí, které Vás budou bavit. Pokud u toho bude i parta dalších lidí, jen lépe.
Určitě se nesnažte seznámit se s někým novým na povel. Vpodobné situaci jsem se o to také pokoušela, a takhle to opravdu nefunguje. Až potkáte toho pravého, poznáte to sama.
A z věku si nic nedělejte, také jsem se nevdávala nejmladší.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
fortin

Rozumné řešení by se dalo vyhledat. Napište mě na e-mail a společně věc vyřešíme.
Doplňuji:
Děkuji. Zkuste Lidé cz a tam najít uživatele firma-x. Ono opravdu nejde občas zapomenout na někoho v koho doufáte. Ostatní lidé mají podobné potíže, třeba že jim chybí někdo, koho ještě nepoznali. „Vlak“ je zřejmě potřeba roztlačit než ujede.

Upravil/a: fortin

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
zvedavka

Ano je to úplně normální a nemá cenu se snažit seznámit se co nejdříve s někým jiným. To musí prostě „přeskočit jiskra“ a potom bude všechno OK.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek