Přidat otázku mezi oblíbenéZasílat nové odpovědi e-mailem Bluetooth ASUS A6RP

Zdravím,mám takový problém s BT na mém Asusu A6RP,nejde mi zapnout,instalace jde a BT se mi pod funkcí Fn ukáže,ale nereaguje,jako by tam nebylo a vždycky mi fungovalo.Mám Win 7.

Předmět Autor Datum
Nereaguje na co? Kde sa ti ukaze BT pod jakou funkci? V ovladacich paneloch mas bluetooth? Nastavil…
MM.. 10.12.2010 21:38
MM..
tak asi takhle,buď přes funkci Fn+F2 můžu teda přepínat mezi wifi a BT a nebo mít obě zaplé,tam se m…
Mirouš 10.12.2010 21:44
Mirouš
no a mám flashlý bios abych mohl mít win 7 a vždy mi to fungovalo,ale ted už ne a zkoušel jsem snad…
Mirouš 10.12.2010 21:46
Mirouš
nemas skusat vsetky ovladace ale ist na stranky vyrobcu notebooku (www.asus.com) a tam si najst spra…
MM.. 10.12.2010 21:56
MM..
Tak sa mohol ulomit odpadnut apod :) On ten BT modul je zvycajne nejaka prtava dosticka len nasunuta…
MM.. 10.12.2010 21:54
MM..
no právě jsem zkoušel i original ovladače,mně dokonce to BT na začátku dlouhou dobu šlo na ovladače… poslední
Mirouš 11.12.2010 09:51
Mirouš

tak asi takhle,buď přes funkci Fn+F2 můžu teda přepínat mezi wifi a BT a nebo mít obě zaplé,tam se mi to BT ukazuje,jinak když chci přijmout nebo odeslat soubor tak nic,napíše že mám zkontrolovat připojení BT a když jsem se na Everestu díval na jiném NTB kde bych mohl BT najít,tak u mě jsem ho tam nenašel,prostě se chová jakoby v tomto notebooku vůbec nebylo :(

Tak sa mohol ulomit odpadnut apod :) On ten BT modul je zvycajne nejaka prtava dosticka len nasunuta na takom jemnom konektore a to sa moze urvat. Neprastil si s tym notebookom? Nehrka ti v nom nieco? :)

teoreticky by sa dal nabootovat live linux (napr. ubuntu) z CD, ale neviem ci podporuje BT a jak ho tam rozchodit, ale keby tam nahodou hned fungoval tak by si vedel ze je HW ok.

vseobecne da sa aj skusit bod obnovenia vo Windows na datum ked to este slo, alebo odzalohovat si vsetky svoje data mimo notebook a pouzit vstavanu fciu recovery na cisty stav Windows od vyrobcu (zvycajne sa aktivuje nejakou klavesou pri starte notebooku, vid navod). Tam su vsetky ovladace urcite spravne.

no právě jsem zkoušel i original ovladače,mně dokonce to BT na začátku dlouhou dobu šlo na ovladače z Win XP.Měl jsem NTB rozdělaný a bluetooth nevypadalo nějak porušené,ani kontakty.Zkoušel jsem ho připojit a odpojit,kontroloval kontakty a připadalo mi to vše OK.

Zpět do poradny Odpovědět na původní otázku Nahoru