Avatar uživatele
anonym

Je normální, aby počítač stahoval pomalu některé filmy z Ulož.to?

Je normální, aby počítač stahoval některé filmy z Ulož.to pomalu?

Upravil/a: annas

Zajímavá 1Pro koho je otázka zajímavá? redy před 2787 dny Sledovat Nahlásit



Nejlepší odpověď
Avatar uživatele
dubraro

1/ Záleží na tom, jestli používáš placený nebo volný přístup. Placený je rychlejší.

2/ I nepochybně výkonné servery a připojení uloz.to mají svoje technické limity. Pokud začne tentýž soubor stahovat současně mnoho uživatelů, rychlost se sníží, musejí se o kapacitu podělit.

0 Nominace Nahlásit

Další odpovědi
Avatar uživatele
anonym

Ano, je to normální.Jestli jsi si nevšiml, tak tak je stahování rychle a pomalu.Pokud dáš rychlé stahování, tak to musíš zaplatit (sms či tak nějak).
A pokud dáš pomalu, tak to stahuje pomalu, ale ještě to je ovlivněno počtem lidí, kteří stahují.Pokud je jich hodně, a nebo hodně lidí stahuje placeně, tak oni sami regulují rychlost stahování.A jistě pochopíš, že první mají přednost ti co platí.

0 Nominace Nahlásit


Avatar uživatele
Kepler

Nevím, co považuješ za „pomalu“. Rychlost je na tomto webu určena – pokud chceš mít stahování relativně rychlé, musíš si to zaplatit. Při pomalejším stahování zadarmo mi to jde termpem asi 1 GB/hod, což je tak 1 film s mírně podprůměrnou kvalitou. Některé méně kvalitní filmy jsou stahovány třeba i 40 min., ty nejkvalitnější i přes 3 hodiny.

0 Nominace Nahlásit

Avatar uživatele
Kelt

Jistě. Z vlastní zkušenosti vím, že někdy stahuji 30 minutový snímek do 10 minut, několikrát trvalo stavování déle, než byla délka filmu. Nepátral jsem proč tomu tak je.

0 Nominace Nahlásit


Diskuze k otázce

U otázky nebylo diskutováno.

Nový příspěvek